Ahojte, asi pred 5 mesiacmi som si rozbila hlavu. Mala som na čele len 6 stehov a lekár mi povedal, že do troch mesiacov by som tam mala mať už len skoro neviditeľný fliačik. Používam Contractubex , ale jazva je stále dosť viditeľná a červená. Dosť mi to
hlavne si tu chrastu nedavaj prec alebo tam kde si mala stehy tak si do toho nejako nedub a malo by ti to zmiznut .. a ak ti to ostane ..tak budes mat pamiatku
mne povedali že jazva zmizne po 1/4 roku, a už to je dva a pol roky a ja ju tam furt vidím...a mala som aj contractubex aj hemagel aj kadejaké inšie veci, a ono sa jej proste asi nechcelo zmiznúť tak skoro...tak možno ešte chvíľu počkaj, hádam to zmizne
@barky battle scars..ved ale dobre, ale proste v podstate to je picovina na mraky keby ti niekto vyjebe oko a mas tam jazvu tak by si asi uz tolko rad nebol
@chiara4 ja mam na tvari take jazvyčky po vyražkach, tak som si objednala na nete šipkovy olej, je drahý ale pomohol, že už mi skoro nič nevidno Tak skús si pohľadať, tie oleje su fakt dobré, a je ich viac a každy olej je iní, tak skús si pohľadať na nete niečo. V lekárni niesú také oleje.
keby som mala nejaké extra veľké alebo obmedzujúce tak jasné že nie, ale niektoré jazvy pre mňa majú viac významu jak dajaké tetovanie keby som si dala
ako ktore a ako kde... na ustach mi jazva mizne uz stale asi pol roka a nejako sa jej nechce...aj ked mi to moc nevadi, mala jazvy cez peru mi pride sexy (ach)
a napriklad take jazvy, ze na nohach, rukach tie sa mi vedia zahojit a zmiznut za par tyzdnov...ked som brigadoval na stavbach, tak som bol cely zjazveny a teraz nikde nic, vsetko a pekne stratilo... takze je to vazne len otazka casu...aaa nie nepouzival som ziadne kremy, oleje a ani nic podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
toto je uplne podobna odpoved ako tie picoviny co ludia pisali v tom, ze su radi, ze ich niekto nenavidi
kto chce jazvy dopici ? nikto
a inac k teme : mne niektore zmizli uplne, niektore vobec, myslim, ze to dost suvisi s tym "trhanim" chrast. asi to nie je dobre robit
keby som mala nejaké extra veľké alebo obmedzujúce tak jasné že nie, ale niektoré jazvy pre mňa majú viac významu jak dajaké tetovanie keby som si dala
a napriklad take jazvy, ze na nohach, rukach tie sa mi vedia zahojit a zmiznut za par tyzdnov...ked som brigadoval na stavbach, tak som bol cely zjazveny a teraz nikde nic, vsetko a pekne stratilo... takze je to vazne len otazka casu...aaa nie nepouzival som ziadne kremy, oleje a ani nic podobne...
taká vlastnoručne náročky spravená popálenina od cigy na zápästí je lepší reminder jak mať tam vytetované "nerob pičoviny už"
ale nieco sa ta spytam, ak smiem. bola by si radsej nenavidena, alebo ignorovana ?
a ja že sa vyhnem hentamtomu lebo to je chujovina strašná lebo furt sa nájde dakto čo ťa ignoruje a zväčša aj dakto čo ťa nenávidí.