Inak dnes bolo super sme mali prvú hodinu deják a sme hokej iba rozoberali a učitelka mala na mobile kamaráta ktorý to komentoval ..ked sme dali tak celá škola také výkriky..super
no more nasa cela skola to na prvej hodine pozerala my sme boli v nasej triede a tam sme to na telefone pocuvali (radio sme si zapli) a ked padol gol tak cela trieda taky blak tykoxo ..... a ked sa skoncila honida tak cela skola na chodbach SLOVENSKOOOO SLOVENSKOOO heja heja heja Slovensko HEJ! ty kokos ale haluuuuz
@Turgon ale ked si to tak vezmes Rusi tam maju skvelych utocnikov aj su vo forme ,cize som si naozaj myslela ,ze nas len tak "vyprasia " ,acch Kanada dufam,ze sa s nimi ani nestretneme v zapase ,to by nedopadlo dobre
@Natuska6262 ee to by nedopadlo, ale mám taký zlý pocit že sa s nimi pustíme do boja ale verým že by sme mali aspoň šancu pretože máme teraz veľmi dobrý hokejový tým teda okrem našich hokeistiek ktoré prehrali 18 : 0 Rusi majú Ovečkina a ten sa vyrovná našemu Gáboríkovy.
@Turgon ale tak ak postupime vobec ,tak mozno sa s nimi stretneme v tom suboji ,a nasi nas prijemne prekvapia ,aspon by mohli s Kanadou remizovat ,ked uz nie vyhrat len asi som privelmii optimisticka ja viem ,ale Rusi maju aj Kovalcuka ,Malkina ..samych dobrych strelcov ...ale ved nevravim ,ze nemame mame aj my nasi utocnici su tiez skveli ,len skoda ,ze nevieme hrat presilovky
@Natuska6262 to je fakt tie presilovky nám moc nejdu ale nie len teraz ale vzdi to tak bolo žiaľ nie nie si privelmy optimisticka tá remíza by aj mohla byť ale samozrejme maximálne remíza výhra by bola veeelká náhoda nevedel som ze aj zeny sú také faninky hokeja len tak ďalej
my sme pozerali celá škola na chodbe na LCDečku a riaditeľka doniesla aj rádio aby sme počuli koment....sama som sa vôbec nepočula a bolo to niečo úžasné ako na štadióne...a jasné že som verila, to s Čechmi bola len smola, lebo naši už majú pred nimi asi nejaký omplex alebo čo
U nás tez, SLOVENSKÓ SLOVENSKÓ najlepsie bolo keď začala rozprávať jedna učiteľka a vtedi sa z TV na mobile ozvalo hlasné gól gól na celú triedu a a ona sa potom pítala kto to povedal že aby sme sa priznali a my nato to ne my to komentátor jaká šleha
Nebudem jeden s tých ktorý hovoria že som vedel že vyhrajú na 100% ale držal som im palce a dúfal že dnes možno vyhráme alebo prehráme ale že to bude tesné. Dobre viem že my to s Rusmi vieme čiže som ich určite nezatracoval ako väčšina kôly prehre s Českom aj to mali Česi viac šťastia ako rozumu, ale aj s Čechmi sme hrali super hokej len bohužiaľ proti nim máme smolu a hlavne dosť vylúčení bolo to im tiež pomohlo k výhre ale čo sa týka hry tak nepamätám si aby naši hrali tak kombinačne a technicky proti nim ako to bolo včera. Väčšinou keď sme hrali s Čechmi tak hrali štýlom NHL(nahadzovali puky do útoku) ale bolo to nič platné včera to mohlo skončiť víťazne aj pre nás no škoda. Dnes bol super hokej a škoda tých posledných 5(3) minút že sme nezužitkovali tie šance čo sme mali keby sme vyhrali nad Rusmi v riadnej hracej dobe to by bolo iné kafé ale aj tak sme vyhrali dá sa povedať, nato že sme s nimi udržali krok čo oni majú mládencov v týme oproti nám aj všetky štyri formácie na úrovni ako máme my prvú a možno druhú tak je to senzácia. Máme proste furt brankárov ktorý nás podržia len neviem ako to bude ďalej keď že máme v týme 12 hráčov nad 30 - 35 rokov.
@Kolini kazdopadne hovno ta do toho aspon sa netvarim ako vacsina slovenskych fanusikov, ktori hokejistov vychvaluju ked sa im dari a picuju na nich ked sa nedari.. To je primitivnost
@Turgon ...no ja som fanynka ,ale nebolo to tak vzdy az posledne roky ,asi 5 rokov dozadu fandim velmi hokeju a najma ,ked sa hraju MS ,alebo ZOH ...a mas pravdu ,keby sme aspon vyrovanli ,ak sa stretneme s Kanadou ..ale coby !!musime byt optimisti ..budeme mat olympijske zlato !!!
pre teba ma vypovednu hodnotu len grc, ktory vypustas a ja naozaj nemam zaujem ti vysvetlovat to, ze sa nesnazim argumentovat ale poukazovat na tvoje hlupe spravanie
@Kolini a ty vidis v @31 nieco neslusne? Aj keby fandim mongolom tak si si ten tvoj nasledujuci koment kludne mohol odpustit, lebo je kazdeho vec co robi ale ty si mal zjavne potrebu kopnut si, v takom pripade nemam dovod byt slusny..
@ Natuska6262 to nevadí že fandíš len posledných 5 rokov nikdy nie je neskoro užívať si túto skvelú hru pretože Slovensko je a bude hlavne hokejovou krajinou.
Áno budeme mať zlato verím tomu Slovenskó Slovenskó hejá héja héja Slovensko
@Kolini kludne, ja nemoralizujem mne nadavky absolutne neprekazaju.. ja len, ze uz mi to pride trapne pytat sa 10x na to iste, ked vies ze sa odpovede aj tak nedockas..
@Natuska6262 to nevadí že fandíš len posledných 5 rokov nikdy nie je neskoro užívať si túto skvelú hru pretože Slovensko je a bude hlavne hokejovou krajinou.
@Turgon ved samozrejme ,ze to nevadi a ty odkedy fandis ? odmalicka ? ale mas pravdu ,je to uzivanie a najma ,ked vyhravame Ja tiez zacinam verit ,ze budeme mat aspon nejaku medailu ,samozrejme ,ak nas niekto nevyradi ...ako napr :Kanada,Svedi ,a im podobni ...lebo ti ,sa zdaju naozaj silni ....
@Turgon ...tak to uz poriadne dlho ze od 8 rokov hihi ,ja si z toho obdobia poriadne nic ani nepamatam a ty si uz fandil hokeju no zle som sa vyjadrila ,oni su silni ,ale presne tak ,my mame tiez dobru , ba az velmi dobru zostavu ,a este aj brankara ,cize mame na medailu
@Natuska6262 súhlasím medajla bude aspoň také striebro to by aj reálne mohlo byť. nás brankár Halák má v poslednej dobe dobrú sezónu a chce sa virovnať Lašákovy takže podla mna sa bude snažiť ako nikdy v živote Neboj ani ja si toho vela nepametam moje spomienky siahaju asi na to ked som 1. krát drzal hokejku co som dostal k narodkám a bol som úplne happy.
@Turgon jasne ,ze bude medaila a aj bronz by postacil ,lebo finale hrat nebudeme ,to uz je jasne ...kanada a svedi su az privelmi silni ,podla mna ....podla mna to bude medzi nimi ...a mozno s Rusmi budeme hrat o bronz ..ale urcite budeme v prvej patke ...som si tym viac ako ista no Halak je uplne uzasny ,ved on vychyta vsetko je naozaj skvely .....este ze ho mame je to urcita opora nasmu timu ...ty tiez hravas hokej ?ci ? akosi to tu zasypavame nasimi komentarmi ,ako vidim
@Natuska6262 hrával som ale posledné 2 roky som uz nehral pretoze nas stadion je v zlom stave a tiez uz nemam tolko volneho casu ako predtým. Ja mám trochu iný ale podobný scenár hokeja podla mna bude finále Kanada a Rusko pretoze rusy maju podla Filca najlepsi tym na svete a ja snim skoro súhlasím podla mna sú ale najlepsí Kanaďania.
aha ,cize ty si aktivne hraval hokej ? a co si bol utocnik ,obranca ,ci ? aha ,jasne ..volny cas uz nemam ani ja prakticky skoro vobec ,ale ak ta to bavi ,tak chod za tym no tak mozno aj tento tvoj scenar sa stane realnym ..ktovie ale nemyslim ,ze to Kanada vyhra ...skor uz Rusi ,alebo Svedi a bodaj by si mal pravdu a boli by sme aspon bronzovi haha /dobre ,ze si Cechov dal az za nas kizeby to tak aj dopadlo .....no ved to ,sami si tu "spamujeme " diskusiu ale nevadi
@Natuska6262 Bol som väcsinou obranca ale aj brankár. Áno hrával som aktývne hokej ale iba take obicajne zapasi s kamosmi ziadne velke zapasy Samozrejme ze Česi musia byť až za nami ved treba im ukázať že Slovensko len tak nezdolá aj ked cesi nás skoro vzdi porazia
@Turgon aha ,tak brankar to je skvele skoda ,ze si s tym prestal ..mozno by si bol v buducnosti druhy Halak aha ...no ale pockaj ,Cesi keby teraz musia vyhrat nad Rusmi ..potom my budeme na 2 mieste v tabulke a cim sme vyssie tym dostaneme slabsieho supera ...a toho porazime cize teraz nech radsej vyhraju ved to Cesi ti vzdy nas porazia ,alebo skoro vzdy ,uz mi to ide na nervy trochu..
@Natuska6262 druhy Halak ? no ďakujem ti že mi tak veriš že aj ja by som bol radsej keby Cesy vyhrali nad Rusmi ale niesom si tým taký istý pretoze Rusom pojde ovsetko, budú sa chciet pomstit za prehru na namy a ony ked sa správne motivujú tak ich len ťažko niekto zastaví.
@Turgon tak nemusis dakovat ja som ta chcela podporit ja nechcem ,aby cesi vyhrali .../priala by som im ,aby vysoko prehrali / ,ale vyhodnejsie pre nas tim by bolo keby vyhrali oni nad Rusmi ,aby sme my tym padom dostali lahsieho supera ...ano ,ved jasne ...Rusi sa budu chciet pomstit a vybit si zlost ...budu jak "diabli " hrat ..to uzz vidim ale vies aj Cechom ide o vsetko ,cize to bude este zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Inak dnes bolo super sme mali prvú hodinu deják a sme hokej iba rozoberali a učitelka mala na mobile kamaráta ktorý to komentoval ..ked sme dali tak celá škola také výkriky..super
ale @dodik17 tvoj koment za ten od @neway zapasoval krasne
//ano verim, ze ked si ho pisal, tak ten tam nebol.. ale who cares//
ps: ja som veril i ze vyhrame nad cechmi, ale to by sme nemohli zaspat koniec 2 tretiny a vyhrali by sme.. takmer urcite
ked Demo zavesil, ihned som utekal do skoly...
to bude tym ze je to jedina poriadna generacia hracov...
teraz si poloz otazku co bude ked skoncia?
a dovod je ten ze su najlepsi?
Tommyhot skorej nemá rád Slovákov
dost chaby dovod..
spravanie ti ide ako vidim na jednotku...
pichlave poznamky bez opodstatnenia. aspon to ti ide
pre teba ma vypovednu hodnotu len grc, ktory vypustas a ja naozaj nemam zaujem ti vysvetlovat to, ze sa nesnazim argumentovat ale poukazovat na tvoje hlupe spravanie
a to nevies napisat slusne?
pre mna ako hokejoveho fanusika to je urcite chaby dovod nehladaj za tym nic v spojitosti s kopnutim si do niekoho..
skratka som sa zaujimal o to preco fandis statu, ktory sa nachadza za atlantikom... a hento nepovazujem za adekvatny dovod... to je cele..
fandim Kanade lebo nemusim fandit Slovensku... to nema hlavu ani pätu...
tak prepac ze diskutujem v diskusii
ale naozaj mi to pride zaujimave ze preco prave Kanade a preco nie inemu statu
do toho ta hovno, co ja mam potrebu riesit..
lepsie?
ja som sa ta to pytal len raz... ostatok su len moje dojmy a pocity nepoznas rozdiel?
som zufaly z toho ze som sa nedockal odpovede
ja fandim hokeju asi od svojich 8 rokov takze uz celkom dlhu dobu. Svedi a Kanada sa nezdaju oni sú silný ale my musíme byť lepší !
Takze 1.miesto bude Kanada
2.miesto Rusko
3.miesto Slovensko
4.miesto Švédi
5.mieststo Česi
Ale mozno to dopadne úplne inak kto vie ?
Tiez som si vsimol ze sme tu ostalia asi sami