14 a už ma to pomaly prestáva baviť. Kamarát čo bol v usa hovoril, že tam bolo dostať miesto holenia nejaký sprej na ksicht na spôsob weet-u, lenže toto vraj fakt fungovalo a na mesiac mal potom pokoj. Nebolo by to na škodu aj u nás
sprvu to bola pohoda clovek mal tyzden pokoj kym mu daco na brade narastlo, ale teraz kazdy druhy/treti den(som vdacny ze sa zatial nemusim kazde rano a celkom mam rad ten pocit pichliacikov na brade
a pod pazuchami relativne nedavno, ale vacsi rozdiel v tom nevidim pravdu povediac
holim si fuzy, pazusky a pipa, a zacal som tusim v..niekedy v 8. rocniku na zakladnej fuzy len zriedka, priblizne raz za 2-3 tyzdne prtze zienke sa paci ked som zarasteny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a bradu a fuzy nemam
Holím fúz (áno, mám aj fúz!) a chlpy všade možne. Neznášam chlpy. Iba vlasy nemusím holiť
A nie je fúz ako fúz!
sprvu to bola pohoda clovek mal tyzden pokoj kym mu daco na brade narastlo, ale teraz kazdy druhy/treti den(som vdacny ze sa zatial nemusim kazde rano a celkom mam rad ten pocit pichliacikov na brade
a pod pazuchami relativne nedavno, ale vacsi rozdiel v tom nevidim pravdu povediac
@bobuska all body? mne staci ak na troch miestach a mam dost