Zdravím. Chcel som sa spýtať, že keď som sa začal holiť na tváry tak mam so strojčekom alebo žiletkou? Zarastam zatial iba na par miestach take chlpky, este to niesu poriadne chlpy ale ani tie uplne prve. Da sa mi to aj zo strojcekom aj so ziletkou ale ne
Ja osobne Ti poradim asi najskor jednorazove ziletky a naozaj ich pouzivat jednorazovo. Staci ked sa budes holit tak raz za tyzden.
Mam aj kvalitny drahy elektricky strojcek, holenie s nim je super. Ale u mna bol vzdy problem s tym, ze hlavne brada a krk mi to casto zrastalo do koze. Takze som to holil len v smere rastu. Ked budes mat problem, ze Ti niekde fuzy zarastaju do koze, tak ich nehol uplne dohladka, ale len prejdi v smere rastu, aby kusok ostal nad kozou. To iste v intimnych partiach.
Osobne sa uz neholim na tvari, len vyuzivam na holiacom strojceku (elektrickom) zastrihavaciu planzetu, ktorou sa to skrati na par mm. Uvidis casom co Ti viac bude pasovat.
To, ze mas porast riedky je normalne. Casom sa to zlepsi.
@sufurky ty budeš 100% deoov fejk a ked si sa začal objavovať až teraz...... si zas otvorím tu tvoju foto a budem sa cítiť trápne aj za teba ako sa dementne ujebaváš na tom že napíšeš patratový kôš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Mam aj kvalitny drahy elektricky strojcek, holenie s nim je super. Ale u mna bol vzdy problem s tym, ze hlavne brada a krk mi to casto zrastalo do koze. Takze som to holil len v smere rastu. Ked budes mat problem, ze Ti niekde fuzy zarastaju do koze, tak ich nehol uplne dohladka, ale len prejdi v smere rastu, aby kusok ostal nad kozou. To iste v intimnych partiach.
Osobne sa uz neholim na tvari, len vyuzivam na holiacom strojceku (elektrickom) zastrihavaciu planzetu, ktorou sa to skrati na par mm. Uvidis casom co Ti viac bude pasovat.
To, ze mas porast riedky je normalne. Casom sa to zlepsi.
Ak je to potrebne tak prečo nie
Netrapoš dementné decko a hop šup do potratového koša
no
Prečo plačeš potrat nepľačkaj a tvoje uvažovanie a dedukcia jak mentálne zaostalé kozliatko
Je to rovnaké číslo ako tvoj mentálny vek