Vraj je to blbosť a to sa ľuďom iba zdá, pretože chlpy a pod. sú hrubšie pri korienku a keď to oholíš a začne dorastať, tak to je tým, že je to tam tak useknuté.
No jedine ked si oholis svetle chlpy nahradia ich tie tmave To som si ja pokaslal ked som sa velice tuzil oholit sice uz pol roka som mal fuzy ale vobec neboli vidiet no co uz ale s tou rychlostou je to podla mna blbost
Pocuvaj ziadne vytrhavanie ani podobne p**ov**y neskusaj vsak si chlap a predsaj si nebude trhat chlpy na tvari. Ono najrychlejsie zacnu rast vtedy, ked ich oholis ziletkou a ak to budes robit casto povedzme kazdy den tak budu rast najrychlejsie a to je dokazane a taktiez podlozene mojou skusenostou. Inak to iste robia aj vlasy
Suhlasim Apolloneon. Pred dvoma rokmi som este pouzival ziletky, ale stale som sa poskrabal, a bolo mi dost. Vtedy som kupil svojho strojceka, a prave taku co ty hovoris na telo a tak... vyborne!
Vraj je to blbosť a to sa ľuďom iba zdá, pretože chlpy a pod. sú hrubšie pri korienku a keď to oholíš a začne dorastať, tak to je tým, že je to tam tak useknuté.
A co je rozdiel medzi rovnymi a ohybnymi hlavicami? Ja som este nikdy nemal strojceky, a musim informovat, ze co vlastne potrebujem. Je aj taky co sa dá pouzivat aj na telo, tvár? Vlasy? to je mozno sprotsá otázka, ale verte mi, vobec neviem. Viem, ze u nie je v móde pouzivat ziletky
veru nie ja v mode, ale si myslim, ze su takí ludia, ktorí maju radi len ziletky...napriklad tu je moj krstny otec podla mna uz nikdy nebude pouzivat take moderne elektricke strojceky, a on vobec nie je stary
po hormonálnej antikoncepcii? Neviem. Som nebrala. Ale skoro všetkým kamoškám to k tomu dopomohlo..... Či ešte raz sa ich spýtam? no veď skús tie pirulky.. a nemusíš ani strojček..!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Vy co pouzivate na holenie?
Vyskusali ste uz vosk?
Na tvár epilátor?!
depilaciu uz som vyskušal, no nie je to zle, ale kto mi robil už nežije...hehe
A ako casto sa musis holit?
A co na to tvoja priatelka blocparty?
Lebo ziletky sú na nic.
ozaj..kedy vám začali rásť na tvári také tie veci?