@yeya áno rozbalil ale toto s tým nesúvisí ... uprednostňujem žiletky a chcel by som vedeť či holenie strojčekom proti smeru rastov spôsobuje zarastanie bez toho aby som to musel skúšať
Rovnako ako to môže spôsobiť holenie žiletkou môže to spôsobiť nesprávne holenie strojčekom ja uprednostňujem strojček, je to rýchlejšie, lacnejšie a veci ako je voda po holení či gel na holenie nemusím použiť takže keď ich nemám po ruke nevadí to
@smajdalf používam iba keď mám, keď nemám nepoužívam, mám Philips na suché aj mokré holenie a nemám ani som nemal žiaden problém či už za sucha alebo mokra.
@hnisavica rast zhubných nádorov spôsobuje teraz hádam všetko, stačí dať štatistiku do rúk amerických vedcov a máš zhubný nádor aj zo škaredého pohľadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A nespôsoboval zarástanie chĺpkov
keď som sa holil strojčekom tak nikdy nezarástli. Stávalo sa kedysi keď som prešiel na žiletku