V poslednej dobe mám stále horkú chuť, proste hocičo, čo jem je mi horké a viem, že by to malo byť z nedostatku imunity, ale ja nie som vobec chorý, necítim sa oslabený (predsa je teplo) a vždy pred tým keď sa mi toto prihodilo, tak to bolo kvoli imunite,
@fleur1301 fuuj dpc, neznášam ich ...... v poslednej dobe veľa sladkostí som jedol (nutella... a sa mi vytvoril kaz na boku zuba, veľká diera) a inak sa stravujem zdravo (vyhýbam sa tučným, mastným jedlám) ale neverím, že to može sposobiť strava, nikdy pred tým som to nemal takýmto štýlom.
ja zacnem citit horko-kyslost v ustach tak hodinu-dve po tom, co sa naposledy najem, pomaha na to len sa najest zas alebo vypit nieco sladke ale tvoj problem znie trochu vaznejsie
@die myslíš "klin sa klinom bije" ? ... mne nič asi nepomože, dosť ma to serie, lebo si nič poriadne nevychutnám a ostáva asi len dúfať. inak nie je dobrá bikarbóna?
tak môže to byť aj tá imunita keď hovoríš že máš afty, alebo z tej veci ktorú na ne používaš (ja napr. mám tiež horké chute, ale to preto lebo beriem kvapky do očí, tak to aj cítim (blee) ) na tie afty som používal jox, ale nepomáhalo to hneď takže neviem teda
ja by som asi vypil kávu a za tým si dal niečo sladké, alebo kyslé, prosot by som sa snažil rozdráždiť nejak tie chuťov é bunky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Si fajčiar?
Ak nie, môže to byť napríklad aj žlč. Aké jedlá bežne jedávaš?
ja by som asi vypil kávu a za tým si dal niečo sladké, alebo kyslé, prosot by som sa snažil rozdráždiť nejak tie chuťov é bunky
Takže ti neviem poradiť, s iným dôvodom skúsenosti nemám