Ahojte mám 14 rokov ja si myslim že som nadberne ochlpena (mám ich úplne všade) na inom nete som čitala že je preto vhodná hormonálna liečba...
Moje otázky su-je vhodna aj pre mňa ked mam iba 14 rokov
-chlpy už nikdy viac nebudem mať?
podla toho, akej farby mas chlpky... skor odporucam nasetrit na IPL-ko... ja s tym mam tiez celkom problem... a pritom mam hormony v norme a HAK mi na to nepomohla... takze peniazky z prvych vyplat mienim dat do stroja...
@aih26 s hormonalnou liecbou zacni au v uplne krajnom pripade .Hormonalna liecba ti moze sposobit rakovinu .
Vsak ked mas chlpy tak si ich hol alebo depiluj vsak uz su nato aj pristroje na depilovanie a zbavovanie sa chlpov .Je lepsie sa trebars aj kazdy den depilovat ako dostat neaku zhubnu nemoc
@aih26 Bolo by dobre keby si tvoj problem rozobrala z rodicmi a sla by si s nymi k doktorke a tam by ti poradili ci to je pre tvoj vek vhodne lebo niektore zakroki sa robia az od 18 rokov lebo este si mlada a tvoj organizmus sa vyvyja a ten iny net necitaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
- samozrejme, že ku lekárovi !!!
- ku obvodnému
S hormónmi nie je sranda.
Vsak ked mas chlpy tak si ich hol alebo depiluj vsak uz su nato aj pristroje na depilovanie a zbavovanie sa chlpov .Je lepsie sa trebars aj kazdy den depilovat ako dostat neaku zhubnu nemoc