Ľudia neviete mi poradiť seriózne nejaký fakt dobrý horor (2008-2012) kľudne aj bez dabingu,lebo fakt už ma vytáča čakám na film a zistím,že je to úplný prepadák ako napr. Cabin in the woods,čo som pred pár momentami dopozeral a som ostal šokovaný,že tak
hm .. videl si Kuze kterou nosim. ? hra tam banderas. neni to horor v pravom slova zmysle ale skor taky psychologicky - "horor". je to kvalitny film dobre spracovany a ma pointu : )
@mcvpn to áno, ale kedže ako sám uvádzaš ide o fórum, kde sa diskutuje, mám právo na slobodný názor k veci.. to, či sa môj názor niekomu páči alebo nie, je len jeho vec. A navyše myslím že som splnil aj to, že som poradil..
@0 žiadal niečo dobré, ja som síce nič nenapísal pretože film s tínedžermi nepoznám ale chcel som ho uchrániť pred filmami ktoré sú podľa mňa a podľa náročnejších konzumentov a divákov dobrého hororu, braky
@micenzo ale coby nie napr. taky dom voskovych figurin ako bolo spomenute to ma celkom bavilo a ide aj hlavne o koniec s happy-endingom lebo filmy so zlym zaverom su pre mna nedokoncene filmy!...
@dannyd14 podľa mňa je sper horor kruh 1, lepší som asi nevidel, potom dobré psycho je film identita, osvietenie, vec, insidious, žena v čiernom, votrelec je v skutku dobrý horor i keď je starší rovnako ako vec, ďalej horory tí druhí odporúčam, [Rec], hmla a odporúam aj sinister na ktorý idem zajtra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
doporucujem azijske horrory,ak sa chces riadne pokadit
Noroi, Shutter (thajsky,nie remake) , Jian gui
alebo
izba číslo 1408 - taký light horor
@eviku18 a ešte sa to dá pozerať aj legálne online
@dannyd14
» bit.ly/ssdaaaaaaaaaaaa...
@0 žiadal niečo dobré, ja som síce nič nenapísal pretože film s tínedžermi nepoznám ale chcel som ho uchrániť pred filmami ktoré sú podľa mňa a podľa náročnejších konzumentov a divákov dobrého hororu, braky