@firestorm hovorím že len vychadza.... niee je to presne podla toho.. v skutočnosti si typek na seba vesal cele torza žien nielen masku a robil to nozom.. ale ten pripad sa tak tiez volal
@domcirock horory podľa skutočnej udalosti? to existuje? hmm, vlastne... dva ma napadajú, celkom dobré filmy, ale celý čas sa pohybujú tak nejak na hrane hororu, nie sú čisté:
The Fourth Kind
...silno neodporúčam pozeranie akéhokoľvek traileru, alebo čítanie akéhokoľvek popisu, dojebe ti to celý dojem z deja, pretože príliš veľa prezrádzajú.
The Mothman Prophecies
(oficiálne triler, má hororové prvky trochu, ale vo všeobecnosti dobre spravený jemne mrazivý film)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a este ma napada Pach Krvi a Hory maju oci to vychaza z toho co u nas na severe v lesoch robime turistom
The Fourth Kind
...silno neodporúčam pozeranie akéhokoľvek traileru, alebo čítanie akéhokoľvek popisu, dojebe ti to celý dojem z deja, pretože príliš veľa prezrádzajú.
The Mothman Prophecies
(oficiálne triler, má hororové prvky trochu, ale vo všeobecnosti dobre spravený jemne mrazivý film)
A som zástanca starsich veci, napr. mňa žiaden horor tak neznechutil ako krvak "vec"