..čaute..moj 4-ročný brat má od včera teplotu včera mal len tak 37,5 ale ráno už mal 38,5 trochu mu klesa po brufene ale poobede už mal tak medzi 38,5 a 39 a vôbec mu neklesla ani po zábaloch či liekoch...a teraz večer sme s ním boli na pohotovosti ale t
áno stalo mne osobne a volala sa záchranka tak odporúčam keď vás na pohotovosti odbili tak zavolajte záchranku a oni mu už dajú niečo na to alebo zoberú na vyšetrenia
@ainie nemá žiadne iné príznaky..normálne papá aj pije..a sú aj hvíle keď v 38 normálne behá po dome a hrá sa...ja sa len bojím že či nemá zápal mozgových blán..
@dolles Kto vám to povedal na pohotovosti? Sestrička?
Inak, asi ste spravili maximum, veľa sa tam toho nedá navymýšľať, aj keď radšej by som možno volil tú vzdialenejšiu pohotovosť, predsa len, do rána ďaleko, plus kým ho vyšetria u detskej...
@dolles infúzia by určite pomohla... jedna známa z nemocnice, keď mala takéto že sa jej nijak nedala znížiť horúčka, tak jej po 2 mesiacoch diagnostikovali parvovírus, ale nemusí to byť nič vážne... do rána by mal vydržať, ale odporúčam priebežne sledovať teplotu a keby to začínalo byť fakt vážne, tak zavolajte tú záchranku, zatiaľ mu len dávajte tie obklady... prípadne že vraj octové ponožky znižujú horúčku tak môžme otvoriť okno a skúsiť to... za pokus nič nedáte...
@dolles V momentálnej situácii je to najmenej podstatné, ale asi by som to tak nenechal - buď kontaktovať vedenie nemocnice, alebo vašu poisťovňu, prípadne ÚDZS (www.udzs-sr.sk) - aj keď tu som si neni istý, keďže ten má pôsobnosť v trošku inej oblasti, alebo nejakú televíziu, ktorá si na tom určite zgustne... Keďže toto už nie je normálne, čo sa deje v tejto republike a títo lekári žiadajú vyššie platy....
Ale toto je v momentálnej situácii nepodstatné... Bračekovi prajem skoré uzdravenie
stalo sa...velmi casto....ibalgin, cipky, a stale dokola.... ochldzovanie je velmi dolezite..ale nie zabalom...len letnou sprchou...nie ladovou..stale na zapestiach a na cele namocenu vreckovku v roztoku/voda s trocou octu, jemne vlazna/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale tak nemáte moc na výber, ako liek+sprcha+zábal...
Inak, asi ste spravili maximum, veľa sa tam toho nedá navymýšľať, aj keď radšej by som možno volil tú vzdialenejšiu pohotovosť, predsa len, do rána ďaleko, plus kým ho vyšetria u detskej...
Ale toto je v momentálnej situácii nepodstatné... Bračekovi prajem skoré uzdravenie