Chcela by som sa spýtať na váš názor na odbor hospodárska informatika na Ekonomickej univerzite v BA.. Náhodou niekto kto tam študuje, študoval alebo ak niekoho poznáte a viete poradiť, pretože zvažujem tú možnosť
Ja teraz idem do tretieho na hospodarsku informu a účtovníctvo k tomu cize takmer rovnake predmety+-1 a celkom ok..hoci u mna teraz zrejme par spoluziakov skoncilo na matike z prveho rocnika este ale ak si z gymplu mala by byt tiez ok ak mas nejaku otazku napis
No máme ten odbor aj na TUKE a podľa jednej docentky sú absolventi zbehlí v informačných technológiách aj ekonomických modeloch. Čo znie lákavo ale podľa jedného dievčaťa(študentka) čo som sa z ňou o tom bavil tak je to skôr tak že absolvent nieje ani poriadny programátor ani ekonóm. Takže neviem Ale celkovo je to vraj veľmi ľahký odbor.
@james144 ozaaj lahký? tak ja neviem prečo si stále myslím že je to náročné ale díky za info, skúsim popozerať aj iné obory a tak ešte sa tam vobec dostať musím
ja studujem medzinarodne ekonomicke vztahy v rakusku, a mal som dva kruzky: hospodarska informatika a podnikatelske informacne systemy, a nebolo to nic moc ale ked ta bavi robit take veci, tak si urcite najdes dobre platenu pracu ale ja by som to nevedel robit.
@patuss , áno ľahký. ja chodím na tuke na tento "odbor". a nech ma nepresviedča nikto, že je to v blave o niečom inom. mám tam spolužiačku zo sš a nadáva presne tak isto ako ja. ak chceš, napíš správu a dám ti na ňu kontakt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov