Mam 19 rokov, byvam v malom meste a je to už viac ako rok čo sa so mnou rozišiel môj priateľ ktoreho som veľmi ľúbila. Od vtedy som sa dosť zmenila. Je pravda že často som za jednu diskoteku vystriedala aj viac chlapcov, no vždy išlo len o bozky, s niekto
Ludia sú sviňe.... Hlavne tie osoby mužského pohlavia.. ..a ešte keď píšeš že v malom meste v malom meste stačí že si dáš latexové legíny a to sa začne hneď tolko rečí sypať...proste sedlač. Dám ti radu: presťahuj sa do väčšieho mesta ( áno viem že to bolo originálne)
@tomice27@salonka2022 akože preto že si užívala život je štetka? to môže povedať len niekto, kto nič nerobí len sedí doma na riti ... to je taká pičovina ... potom štetky sú 3/4 báb ... a chalani sú potom 3/4 k*rvy ...
podľa mňa sa na to časom zabudne ... a keď máte v tom mestečku tak vadných chlapov tak sa ti nečudujem, že ťa to štve
na jednej strane každý chlap ide na párty s tým, že tam zbalí nejakú babu ...
keď to robí holka je štetka. keď to robí chalan je najväčší macher v okolí. nič si z toho nerob. ja som si takto našla priateľa s ktorým som už dva roky. tiež sme sa len tak bozkávali na .. diskotéke ( nie ja na diskotéky nechodím ). vaši dedinský chalani sú proste blbí. zmeň lokál a hlavne, nebuď moc prístupná. ja si len myslím že nejaká akcia (nie dedinská diskotéka!) je vhodné miesto na nadväzovanie nových kontaktov.
A čo je na tom zlé, keď je človek mladý a slobodný. Nič si z toho nerob, o mne by to asi tiež hovorili keby som žena Ale pritom je to len o tom, že keď mám vzťah, tak som verný, ale keď nie, tak prečo si neužiť...
Tiež som mala obdobie, keď som striedala chlapov (a to som o niečo mladšia od teba, navyše som s nimi aj spávala, neskončilo to pri bozkoch), naše mesto má cca 25 000 obyvateľov, nie je nejako veľké a nikdy som nemala problém s chalanmi. Chcem tým povedať- nikdy o mne nikto nepovedal, že som štetka. Naozaj nie. Možno je to tým, že nechodím po diskotékach (som krčmový povaľač), nikomu som sa tým nechválila, všetko prebehlo v tajnosti a teraz sa stáva, že sa v našom základnom podniku zíde môj starý a niekdajší sexuálni partneri a skončí to tak, že starý ani nevie, že tam niekto taký je a chalan, s ktorým som spávala sa usmeje, pozdraví, prehodíme pár slov a každý si ide po svojom.
Na druhej strane, nemám problém o tomto období otvorene rozprávať. Prečo by som mala hovoriť, že sa to nestalo, keď sa to stalo? Len ma zaujíma, prečo sa mi nikdy nedostalo do uší, že som kurva a nevšímam (nevšimla) som si zmenu správania ľudí okolo mňa. Možno je to len tými diskotékami
dalo by sa povedať, že viem, o čom píšeš... kedysi som bol známy v starom meste ako gigollo. Budeš to mať ťažké, ale dá sa to prekonať a raz si nájdeš chalana, ktorý nebude počúvať ľudí okolo, ale bude vidieť, aká skutočne si...
Nikdy neni neskoro, ked ukážeš že si taká neni ako hovoria, hlavde bud sama sebou a bude všetko okey .....a ten kto ta má naozaj rád ta bude brať takú aká si =P
bože, v malom meste by ma drblo. aj v bratislave mám dojem, že pozná každý každého, alebo majú aspoň jedného spoločného známeho. no koho zaujímavého už len môžeš v takom zapadákove stretnúť???
neviem, čo je zlé na tom, keď niekto z malého mesta odíde. nie každému proste vyhovuje, že keď si prdne, tak na druhom konci dediny sa o tom budú o pol hoďku babky rozpávať.
@luc.ka z tvojho príspevku mi vyplýva, že malé mestá by vlastne vôbec nemali existovať a ľudia by mali žiť len vo veľkomestách. Teda BA.... vo veľkých mestách, lepšie povedané.
@darkkizz z môjho príspevku vyplýva iba toľko, že mne život na malom priestore, kde pozná každý každého proste nevyhovuje. neviem, skade si zobrala tú hlúposť, že by zrovna preto malé mestá existovať nemali.
@darkkizz veď som napísala "nie každému proste vyhovuje", to znamená, že niekomi nie a niekomu áno... keď si to niekto vyberie a je tak šťastný, tak nech ja by som bola najšťastnejšia úplne niekde inde
vôbec si nevšímaj niektorých pseudointelektuálov v tejto diskusii, ktorí sa pokúšajú vnútiť ti niečo na štýl, že sú lepší ako ty a môžu ťa posudzovať. Každý z nich má možno za ušami viac, než ty ...Každý robí chyby a každý za ne musí platiť... Ono sa to časom hádam utrasie a ak nie, tak odídeš na VŠ, nové miesto, noví ľudia... Snaž sa neriešiť to, čo ľudia šíria, hlavne sa snaž žiť tak, aby si bola so sebou spokojná a aby si nič nemusela ľutovať, zvyšok ťa trápiť nemusí. Nech si každý hovorí čo chce, kašli na zakomplexované hlavy, keď ťa niekto bude mať rád, tak sa presvedčí sám o tom, aká si a nedá na hlúpe reči okolia Inteligentnému človeku totiž dojde, že ľudia sa menia a každý v puberte narobil nejaké sprostosti
@salonka2022 keď si raz spravíš meno tak ťa potom všetci tak berú a myslia si že to zopakuješ ..keď si si za rok pokazila meno tak si ho musíš za podobný čas aj opraviť
no, ja som mala/mám dosť podobný problém, s tým že mi to viac ľudí povedalo, a pri tom si moji najbližší a ani ja nemyslím, že by som naozaj aj taká bola.
Ja na druhú stranu bývam v meste a tu sa také "šuškandy" nešíria, takže to musíš mať ťažšie.
Podľa mňa to chce iba prestať vystrájať voloviny a čakať, kým sa objaví niekto, kto nedá na reči iných, ale bude chcieť najprv spoznať ťa sám, to aká si a spraví si vlastný názor..
hlavne sa netrap pre druhych nestoji ti to zato...
toho praveho najdes casom mozno nie u vas mozno uplne niekde inde kde ta nikto poznat nebude, ludia budu aj tak vzdy vsde rozpravat zle veci o druhych aj to vacsinou len preto lebo svoj zivot maju prilis nudny, tak musia riesit spravanie inych...
a stetka je v dnesnej dobe kazda jedna holka vo veku 14-38 rokov ktora vyzera aspon trochu dobre.. bez ohladu na to co robi, skym, kedy preco...
Absolutne neries!!! No a co, ze si si uzivala. Nikoho si nepodvadzala a nikomu to neublizilo. Zijeme len raz a ty si mlada kocka. Pod pojmom "stetka" si predstavujem nieco celkom ine. Hold, zrejme ti nejake zienky z okolia zavidia, ze o teba bol zaujem a niektori chlapci maju mozno komplexy, ze by si bola skusenejsia nez oni. Kasli na klebety, ludia, ktori na ne daju bez toho aby si na teba utvorili vlastny nazor aj tak za nic nestoja!!!
tej nálepky sa ťažko zbavíš.... keby som bol jeden z tých chlapcov... lížeme sa spolu a o pol hodiny ťa vidím lízať s iným iné slovo ako kurva by som nevedel povedať. Tak prajem veľa šťastia.......
no ja svaty tiez nie som, ale tak ked niekolkych za jeden vecer potrebujes tak je to prinajmensom pozoruhodne...kazdopadne ani ja by som s takouto nechcel nic mat, takze nie je sa co cudovat..
@tunidlo budeme sa tu teraz akože chytať za slovíčka? chcela som tým "zapadákovom" pomenovať "oblasť, kde každý každého pozná, tj už ťa tam nikto nemôže prekvapiť", a prepáč, nemám chuť pre obyčajné fórum hľadať metafory a pôvabné obrazné pomenovania.
Preto je lepšie sedieť za trojkilovými knihami v najhlbšom kúte knižnice a radšej nech o mne svet nevie, než by sa im moje meno malo spájať s takýmto ekvivalentom.
Problém bude asi v tom, že si vyberáš dementných chalanov. Keby chlapec nebol debil, nemuselo by mu vadiť, že si sa niekedy dávno na diskotéke s niekým bozkávala. Iné by to bolo, keby si počas toho bola zadaná, ale nie, ty si bola voľná. Tak čo má za problém? Nájdi si niekoho, kto má v hlave mozog.
@salonka2022 nic si z toho nerob, ja som porobila v zivote tiez vselijake blbosti. ludia na to postupne zabudnu, hned ako si najdu nieco zaujimavejsie. len im nedaj podnet na to aby ta zase vybalovali, cize ak si sa tak doteraz chovala a chces zmenu, tak to zmen kazdy ma pravo sa zmenit a ak to chces dokazes to. aj ked si nemyslim, ze si robila nieco hrozne...skor je to cele asi nafuknute klebetami. nacas si prestan vsimat co o tebe ini hovoria a ak sa chces zmenit rob to pre seba aby si sa citila lepsie, a nie pre inych. no a casom sa urcite ukaze chlapec, ktory ta bude lubit a neodsudi ta na zaklade minulosti. to bude ten pravy vela stastia
keď chceš, užívaj si a kašli na ostatných. ja keby som mala riešiť všetko, "čo sa o mne hovorí", sedím doma a plačem. musíš sa naučiť myknúť nad takými ľuďmi plecom a ďalej to neriešiť, veď sa scvokneš.
proste, keď to už nechceš robiť, nerob to. ak chceš, užívaj si koľko sa len dá a nehľaď na ostatných.
všetci su svine.. musíš nechať človeka aby ťa spoznal zvnútra nie tak ako sa o tebe kecá... takéto stavy dosť dobre poznám. preto mám svoju priateľku bohužiaľ až 230 km ďaleko . ale ani jeden deň by som nemenil
mne povedala kamarátka, že sa začínam "meniť" na kurvu, lebo som jej hovorila, že som sa bozkávala s troma chalanmi! za deň ... pred nimi
ale vlastne to bolo iba tak, že som bola naťatá a kamarát, mi dal pusu na líce (kvôli fotke) a potom ďalší kamarát povedal, že to musí byť poriadna pusa ... tak mi dal na ústa, ale len takúúú... a potom s ´dalším... to bolo viac ... emh ... no... a potom, len napriek,... s posledným nič viac ... ale čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
podľa mňa sa na to časom zabudne ... a keď máte v tom mestečku tak vadných chlapov tak sa ti nečudujem, že ťa to štve
na jednej strane každý chlap ide na párty s tým, že tam zbalí nejakú babu ...
tvoj jediný problém je malé mesto.
chce to žiť vo veľkom meste, nových kamarátov
"otec ju už doma nechce, je to príliš veľká kurva, v príliš malom meste"
Na druhej strane, nemám problém o tomto období otvorene rozprávať. Prečo by som mala hovoriť, že sa to nestalo, keď sa to stalo? Len ma zaujíma, prečo sa mi nikdy nedostalo do uší, že som kurva a nevšímam (nevšimla) som si zmenu správania ľudí okolo mňa. Možno je to len tými diskotékami
Prepáč, ale HA! HA! Ja som zo Svidníka a vypadnúť bolo najlepšie riešenie!
je podla teba lepsie ked niekoho lubis?
( čo predpokladám, že štetka nie si )
Nikdy neni neskoro, ked ukážeš že si taká neni ako hovoria, hlavde bud sama sebou a bude všetko okey .....a ten kto ta má naozaj rád ta bude brať takú aká si =P
neviem, čo je zlé na tom, keď niekto z malého mesta odíde. nie každému proste vyhovuje, že keď si prdne, tak na druhom konci dediny sa o tom budú o pol hoďku babky rozpávať.
Ale čo ti tu vlastne budem hovoriť o tých "zapadákovoch"...
no, ja som mala/mám dosť podobný problém, s tým že mi to viac ľudí povedalo, a pri tom si moji najbližší a ani ja nemyslím, že by som naozaj aj taká bola.
Ja na druhú stranu bývam v meste a tu sa také "šuškandy" nešíria, takže to musíš mať ťažšie.
Podľa mňa to chce iba prestať vystrájať voloviny a čakať, kým sa objaví niekto, kto nedá na reči iných, ale bude chcieť najprv spoznať ťa sám, to aká si a spraví si vlastný názor..
Dúfam, že sa ti pošťastí..
toho praveho najdes casom mozno nie u vas mozno uplne niekde inde kde ta nikto poznat nebude, ludia budu aj tak vzdy vsde rozpravat zle veci o druhych aj to vacsinou len preto lebo svoj zivot maju prilis nudny, tak musia riesit spravanie inych...
a stetka je v dnesnej dobe kazda jedna holka vo veku 14-38 rokov ktora vyzera aspon trochu dobre.. bez ohladu na to co robi, skym, kedy preco...
No minimálne otázka "no koho zaujímavého už len môžeš v takom zapadákove stretnúť???" je zbytočne prehnaná ...
OK, sorry, zle som to pochopil, ja som to bral tak, že sa tam proste nikoho zaujímavého stretnúť nedá, lebo tam nikto taký zákonite nie je
ach, tak prepáč, asi sa vyjadrujem jak retard
Nic si z toho nerob
keď chceš, užívaj si a kašli na ostatných. ja keby som mala riešiť všetko, "čo sa o mne hovorí", sedím doma a plačem. musíš sa naučiť myknúť nad takými ľuďmi plecom a ďalej to neriešiť, veď sa scvokneš.
proste, keď to už nechceš robiť, nerob to. ak chceš, užívaj si koľko sa len dá a nehľaď na ostatných.
slecna zato ze ta nejake trubky co o nich nikto nezakopne nazivaju stetka z toho si nic nerob ja mam stetky rad
ale vlastne to bolo iba tak, že som bola naťatá a kamarát, mi dal pusu na líce (kvôli fotke) a potom ďalší kamarát povedal, že to musí byť poriadna pusa ... tak mi dal na ústa, ale len takúúú... a potom s ´dalším... to bolo viac ... emh ... no... a potom, len napriek,... s posledným nič viac ... ale čo už