@iwushica Prečo by som mala byť na hlavu? A prečo sa ty, kurva (ako citoslovce, nie že tu na mňa vybehneš za to, že ti nadávam), do mňa starieš!? Normálne sa pýtam niečo a keď nemáš adekvátnu odpoveď tak si všetko ostatné nechaj pre seba. Ok?
@kosmiklove som z vychodu ale nikdy som si nevsimla, zeby som to vyslovovala makko nejak mi to nejde ale to slovo nevyslovujem casto, mozno to bude aj tym
tam si vsimnite to [-d-] , čiže spisovne je to [segedi:n]
A neviem, preco sa urazate a vysmievate tym, co to vyslovuju inak ako vy. Vy ste vynasli tu vyslovnost? Alebo ste zistili, ze ta vasa je lepsia? V com? Tak ste sa to naucili doma, tak neviem, preco s tym machruje niekto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Mám taký dojem, že tvrdo to hovoria len západniari, že?
@21 viem, že sa to píše segedín, ale ja si tomu budem hovoriť ako keby sa to písalo segedýn.. čiže pekne tvrdo každý má iné zvyky
a s ď, prirodzene
Malo by sa to vyslovovat mäkko, tak ako aj meno Martin a podobne...
tam si vsimnite to [-d-] , čiže spisovne je to [segedi:n]
A neviem, preco sa urazate a vysmievate tym, co to vyslovuju inak ako vy. Vy ste vynasli tu vyslovnost? Alebo ste zistili, ze ta vasa je lepsia? V com? Tak ste sa to naucili doma, tak neviem, preco s tym machruje niekto
no, tak si to musite sami na tej stranke dat do vyhladavania