ahojte, zoznamila som sa s o par rokov starsim chalanom, v momente, ked som sa mu pozrela do oci, zapacil sa mi, na chvilu som z neho nemohla odtrhnut pohlad,lebo bol velmi pekny, on si to hned vsimol a prve, co mi povedal bolo, ze sa zamiloval a ze som s
chlapci majú tú zvláštnosť, že sa vedia do niekoho pre niečo strašne rýchlo zaľúbiť...a v momente i odľúbiť...takže nejak vážne by som ho nebrala...sú to len slová...a to že na teba stále čumí...pekné veci nám zvyknú priťahovať pohľad, ale zato k nim ešte nemusíme prechovávať nejaké city...daj tomu čas, spoznajte sa a uvidíš akú hru sa s tebou naozaj hrá....
@relieforsaddist ok, s tou prvou časťou som to možno trochu prehnala...uznávam....úprimne sa však teším na tú výnimku, lebo to čo som napísala, sa mi zatiaľ len potvrdzuje...no čo, radšej nech sa slečna preventívne drží v strehu (koniec koncov nikomu tým neublíži), ako keby mala hneď uveriť pár pekným slovíčkam a pohľadom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nie je to ešte láska, len pocit - zaľúbenie