Nedávno som spoznal jednu skvelú babu (boli sme von s partiou asi 6 ľudí). Mal som pocit, že sa jej celkom páčim (flirty, pohľady, "náhodné" dotyky atď. ). Pár dní na to ju volám von, a zrazu celý týždeň nemá čas. Myslíte, že hrá "nedostupnú" alebo pr
zalezi na tom kolko ma rokov... ked pod 15, tak je isto nadopovana srackami z Bravíčka a isto hra nedostupnu naschval,aby si si ju viac vsimal-> tym jej nejako dokazoval ze ju chces...
V mojom prípade by to znamenalo že som si z teba robila srandu chcela ťa namotať a už má to nebaví. Ale neviem ako rozmýšľajú ostatné bytosti ženského pohlavia, snáď menej zvrátene a len nemá čas.
@mamradadeli myslel som skôr niečo v tom zmysle ako - ideme cez taký menší les, ona zrazu že ako sa bojí tmy a hneď ma chytala za ruku mimochodom nič sme nepili v ten deň...
@myschka nooo zatiaľ na nič nedoplatila nechcem to hneď vzdávať lebo by zas trvalo kým by som našiel také skvelé dievča (a single) ...možno jej len kamarátka natrepala niečo ako "Nehovor hneď áno, skús ho trochu namotať"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A: jeb na nu
B: moznost A
žiadna žena nie je nedostupná ani komplikovaná