ano je to na ten styl, len je tam podla mna krajsia grafika a troska iny system , ale tak asi kazdemu sa ine paci, ale dobra hra...fakt nepoznas? ....na oficu som nehral nikdy len na DKtech - momentalne Gamepark - CZ/SK server... » la2.gamepark.cz/... akurat screeny nvm ci tam konkretne najdes...no a wow ako dlho hras?... a na oficu ci free?
@Patres86 hravam na neoficialnych.. bohuzial.. este nezarabam na to aby som si mohla platit ofic. kazde dva mesiace 35 eur .. a hram uz asi pol roka.. mozno menej neviem presne teraz.. nikdy som nemyslela ze ma to tak chyti, ale teraz.. stavam sa zavisla
for @Pernik od @Patres86 .. tak tak, moze to byt iba zabavka na volne chvile, pre inych to moze byt cely ich zivot a ano su aj hosie veci co nicia mozgy
hravam na ofi... odkedy hram na ofi tak na free ani nahodou koli bugom... dolezite je vsak nemaniacit to vkuse... take 2-3 hodinky denne asi su v poho... ale ked som to tahal zo 70 na 80 tak som bavil aj 8 hodin ale to je total naprd... hrozna nuda hrat to dlhsie ako 3 hodiny...
@Kissmeplease tak za prachy by som to tiez nehral, aj keby som zarabal a na ktorom serveri to hras?...kedtak skus Lineage 2 na tom serveri ak mas chut tiez to je zadara...by ma celkom zaujimalo co je lepsie podla teba
Jedného času tá hra so mnou dosť zamávala. Dnes sa jej už toľko nevenujem. Na oficiálnom mám jednu postavu, no vypršala mi platnosť acc. Väčšinou si zahrám na Anthorii alebo Twinstar...
povjem to takt má šna intráku vela času do mesta je to hodne daleko je jesenný večer prší a ty rozmíšlaš čo ideš robit...onanovat už asi nejdeš, žensku nemáš, atak si stiahneš trialko a skusiš hrat... trápiš sa leveluješ questuješ a začina ta to chytat skiluješ jak cip kupiš si prveho mounta a zrazu ti dojde trial...tak čo? kupiš ofiko alebo ne...ked kupiš zase leveluješ po večeroch ked nemáš čo robiš...začneš prisposobovat svoje volnočasove aktivyty aby si mohol raidovat, nejdeš skamošmi pit lebo maš raid, žensku (ak sa dáka našla) má smolu elbo maš raid... a tak hráš a hráš ,zbieraš gear, achievmenty až kym ti to po rokoch neprepne alebo nevidaju cataclysm a potom zas e azase.... mineš nato majland , vieš cely lore ako rozpravku maš 4 osemdesiatky nagearovane že možeš robit v raide hocijaku poziciu a stale dookolla.... a týpci z blizzardu si len medlia ruky...for the horde
private servery (War/Rogue) official 70lvl PvP geared Ud SP na DT clen Frostlance naposledy som hral pred 3/4rokom a som nato hrdy =D btw toto si kuknite vsetci hraci WoWka » www.youtube.com/watch_popup?v=P...
Viem co to je ale nehram to ani nechcem. Nezaujimaju ma taketo chujoviny kde ziju MALI 13 ROCNI ZASRANI vo svojich iluziach a degeneruju si tym mozgy. Cest normalnym dospelym hracom, ktori sa chcu trosku odreagovat. Ved moj kamos uci na skole informatiku a hra wow hehe.
viem o tom akurát že sa tam bijú trolovia (alebo také niečo) s luďmi nejakými sveteľnými mečmi (no väčšiu chujovinu som ešte nevidel..., pardon naruto je horšie)
ja hravam wowko asi od decembra minuleho roka namotavka pokial tam mas mrte kamaratov..a som na ofik serveri..cez game kartu je to drahe ...26 euro na 2 mesiace..ale pracuje sa na vybaveni karty
a kazdy kto natu hru pic*je tak ma pravdu...uz to hravaju aj malí parchanti (btw.mam lvl 70 troll mage)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
Jedna z najlepsich hier po brku, len sa prechadzat a pozerat svet
@Patres86 ked sa budem nudit tak vyskusam a hram to na Naxxramas Blizzlike tusim
ty mas vymlety mozog perno jeden po............
a kazdy kto natu hru pic*je tak ma pravdu...uz to hravaju aj malí parchanti (btw.mam lvl 70 troll mage)