S tym problem nemam. Presiel som zatial vzdy vsetko a bez problemov. Skor som mal nervy na ludi, ked som hraval wowko. lfg raidy a bg boli na mrtvicu. Hlavne tie bg.
Pri PC hre Super Street Fighter 4 som dostal velke nervy ked som hral online a ked ma nakopali ja som bol este amater a dal som vyhladat hraca a vzdy mi to naslo dakeho profika joj tie nervy
Dark Souls. A ešte stále si slastne nadávam, hrám to asi tri mesiace (nie furt), pred dvoma týždňami som sa konečne dostal za prvého bossa, a bum, výmaz harddisku... tak k nemu grindujem znova a snáď už aj viem čo robím čo sa týka výberu zbraní a levelovania.
Kedysi League of Legends ale teraz už nadávam len ak tak na seba abo keď dakto urobí chybu ale už sa menej hádam Naučil som sa odolávať hnevu tak že píšem do /all chatu len "stfu" a celý enemy team má vybuchnúť začnú robiť chyby v hraní vkuse nadávajú píšu urážky a ja len "stfu" a hram ďalej a oni tam zomierajú uplne ragequitujú a to všetko len kvôli 4 písmenkám
A inak z takých singleplayer hier asi Assasins Creed IV to sa tam tak onadávam.. ešte som ani raz neprešiel žiadneho Assasína.. furt dostanem take nervy že to nakoniec zmažem
A vlastne, ked si spominam, urcite pasaze z dead space 1 boli uplna katastrofa. Hospital wing som prechadzal asi na 20x a niektorych bossov aj na 5x. Tam boli niektore pasaze fest tazke.
ked hrám PVP tak v tedy si poviem ze zas blbec co pokazil celu hru, ked je to často tak v tedy mozno som trosku podrazdeny, ale nemam dovod za rozculovať nad hrou...
aaaaa ďalšia vec čo ma dokáže vytočiť -attention whores vo wowku. teraz po 30 minútovom čakaní 3. wipe lebo príde healovať dáka "sluttypusi" čo nevie ani len posratý flash heal spamovať ach -.-------------------------
@glamorous niektore su fajn, ja si rad pockam na tie dobre, lebo inak nemam aj tak moc casu hravat, teraz napriklad cakam na cesku Kingdom come: Deliverance, ale to vyjde za 1-2 roky tusim az.
poslednu dobu urcite Dark Souls 2 aj ked to nebolo az tak hrozne ako som cakal a to som hral na tej tazsej "obtiaznosti" (pripojenim ku Champions Covenantu)
z dlhodobeho hladiska je to urcite Lineage 2, ale to sa vacsinou netykalo mojej neschopnosti, ale neschopnosti ostatnych, popripade neaky flamewar...
teraz hry hravam na co najtazsiu obtiaznost, takze failov byva zozaciatku dost, ale nadavat uz nemam tak moc vo zvyku ako kedisy, predsa si za to mozem sam
@oiquell
1. už teraz viem, ale trvalo mi cca prvé dva mesiace kým som pochopil ten úplne anti-intuitívny (aspoň z hľadiska hier) princíp že čím si bližšie k nepriateľovi, tým viac si v bezpečí
plus ma irituje že na tej hradbe nie je priestor na manévrovanie, plus to že je ľahko zraniteľný ohňom som sa dočítal až niekedy neskôr, mimochodom vlastne vidíš, oprava, nie na prvom bossovi, ale na druhom som sa zasekol, ale oni sú obaja taurusovia, nie? každopádne... chcem byť trochu nagrindovaný, lebo... som už bol proste zvyknutý na to aký mám damage output a staminu a nechcem ísť do neznámej novej oblasti slabší než som zvyknutý
@midnight to boli gargoylovia. ja už hrám ng+ a čierny rytier ma dá na dve rany. keď budeš chcieť dačo vedieť kludne sa spýta mám v ds nahraný 120+ hodín. nemám síce pobehané všetko ale dačo viem
@oiquell čierny rytier? ak myslíš toho kúsok od druhého ohniska v lordrane, no proste tam kam ťa donesie havran, tak prvé ohnisko smerom dohora od toho základného, čo keď ho seknem tak to zasyčí, tak... ten dá na dve rany aj mňa, ale páči sa mi ako sa dá aj tak poraziť, chce to len trpezlivosť a poskakovať si bokom a v tých pár dobrých chvíľach útok a hromadu hromadu hromadu trpezlivosti
@midnight tých čiernych rytierov je v hre viac o dosť viac. inak ich brnenie a zbrane sú asi najlepšie čo sa v hre dá nájsť a s ich halapartňou som prešiel polovicu hry.
@midnight inak ak hráš za warriora alebo iné bojové povolanie, halapartne sú pre teba univerzálne zbrane-veľký dosah takže bežní nepriatelia na teba nedočiahnu, vysoký damage a sú pomerne rýchle a dajú sa používať v úzkych chodbách aj na otvorených priestranstvách vďaka pošnému silnému útoku. drobná rada NIČ nevyhadzuj, každý predmet, každé brnenie a zbraň sú na niečo dobré napríklad spider shield s ktorým začína bandita blokuje všetok jed.
p.s. ak narazíš na akúkoľvek krištáľovú zbraň tak si ju chráň ako poklad a nepoužívaj ju na normálnych nepriateľov, iba v pvp. lebo má len 20 durability a nedá sa opraviť. inak prvý gameplay odporúčam offline lebo sa v hre rozmohli hackeri
@oiquell k halapartni som sa dostal, ale od tej dvojice čo stráži schodisko k prvému obchodníkovi. a súhlas, v určitých situáciách veľmi mocná zbraň, ale viac mi vyhovuje longsword lebo má rýchlejší útok, dáva damage do oblúku a vôbec manévrovanie s ním sa mi páči, ten spôsob boja kedy sa snažím obkrúžiť jedného či viacerých kým útočia, to mi s halapartňou príliš nešlo lebo musíš mať väčší odstup.
a "drobná rada NIČ nevyhadzuj, každý predmet, každé brnenie a zbraň sú na niečo dobré"
...hm pokiaľ viem, tak ak máš encumbrance viac sko 25%, tak sa ti úskoky a beh výrazne spomalia (zatiaľ som sa na takú hodnotu nedostal), čiže... čo potom? asi čo najskôr kúpiť bottomless box, že? ak si správne pamätám, ten ostáva pri ohnisku
@oiquell ahaaa, tak to som nevedel. jo, tú wikinu som už videl, ale ešte stále sa zmietam medzi chuťou hrať to čo najviac naslepo, "as intended", a celú ju preliezť a prečítať
@midnight na niečo prídeš sám a niečo si prečítaš. hlavne si zisti aká zbraň je dobrá na čo a aké brnenie poskytuje lepšiu ochranu voči rôznym druhom damage. vyhneš sa tak frustrácii a z hry to na prvý, druhý a niekedy aj dvadsiaty pohlad jasné nie je, jediýnch podrobnejších popisov sa dočkáš v niekoľko sekúnd trvajúcich load screenoch.
@oiquell som na niečo práve prišiel
neviem ako, ale podarilo sa mi vľavo hore si nazbierať osmičku, neviem ako sa to číslo volá, ale viem že čím vyššie tým vyššia možnosť item dropov, a potom som zabil toho black knighta čo stráži truhlu s tým prsteňom ktorý dáva extra DEF pri nízkom HP, a... ahaho, black knight sword, nice.
...čiže som zistil že taurus demon sa dá pri drop attacku black knight swordom dať na jednu ranu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Pri takých dvoch bossoch budeš ešte len skurvene nadávať.
Inak je to super hra. PtD edícia?
z dlhodobeho hladiska je to urcite Lineage 2, ale to sa vacsinou netykalo mojej neschopnosti, ale neschopnosti ostatnych, popripade neaky flamewar...
teraz hry hravam na co najtazsiu obtiaznost, takze failov byva zozaciatku dost, ale nadavat uz nemam tak moc vo zvyku ako kedisy, predsa si za to mozem sam
1. už teraz viem, ale trvalo mi cca prvé dva mesiace kým som pochopil ten úplne anti-intuitívny (aspoň z hľadiska hier) princíp že čím si bližšie k nepriateľovi, tým viac si v bezpečí
plus ma irituje že na tej hradbe nie je priestor na manévrovanie, plus to že je ľahko zraniteľný ohňom som sa dočítal až niekedy neskôr, mimochodom vlastne vidíš, oprava, nie na prvom bossovi, ale na druhom som sa zasekol, ale oni sú obaja taurusovia, nie? každopádne... chcem byť trochu nagrindovaný, lebo... som už bol proste zvyknutý na to aký mám damage output a staminu a nechcem ísť do neznámej novej oblasti slabší než som zvyknutý
p.s. ak narazíš na akúkoľvek krištáľovú zbraň tak si ju chráň ako poklad a nepoužívaj ju na normálnych nepriateľov, iba v pvp. lebo má len 20 durability a nedá sa opraviť. inak prvý gameplay odporúčam offline lebo sa v hre rozmohli hackeri
a "drobná rada NIČ nevyhadzuj, každý predmet, každé brnenie a zbraň sú na niečo dobré"
...hm pokiaľ viem, tak ak máš encumbrance viac sko 25%, tak sa ti úskoky a beh výrazne spomalia (zatiaľ som sa na takú hodnotu nedostal), čiže... čo potom? asi čo najskôr kúpiť bottomless box, že? ak si správne pamätám, ten ostáva pri ohnisku
neviem ako, ale podarilo sa mi vľavo hore si nazbierať osmičku, neviem ako sa to číslo volá, ale viem že čím vyššie tým vyššia možnosť item dropov, a potom som zabil toho black knighta čo stráži truhlu s tým prsteňom ktorý dáva extra DEF pri nízkom HP, a... ahaho, black knight sword, nice.
...čiže som zistil že taurus demon sa dá pri drop attacku black knight swordom dať na jednu ranu