teda je mi ajsne ze tema tejto diskusie tu uz musela byt leeeebo toto je ocividnee..ale momentalne som vytocena, som tretiacka na strednej...a nasa triedna nas PRESADI!!!!ano citate dobre..normalne losovala lsitocky....rozmyslam ci jej nezavola prsyxiatri
My sme raz mali takú hodinu úprimnosti, kde sme mali na tajný papier napísať čo si o konkrétnom spolužiakovi myslíme a prečo, lebo triedny mal pocit, že sa u nás vyskytla šikana
jj byt ucitelom je strasne..podla man by z toho siblo aj nwm akemu tvrdasovi...sak my mame jednu ucku a ta ked ma hodinu s deviatakmi ma zdy slzy na krajicku..a nekedy aj s nami a to zas nesme az taka zla trieda alebo ano?
Nás tiež jeden čas celú triedu presadili (keďže sme boli hluční a učitelia sa mylne domnievali, že keď donútia triednu aby nás porozsádzala, tak to nejako pomôže) a síce sme dvakrát nadšení neboli (niektorí vyučujúci kontrolovali zasadací poriadok a sedieť vedľa spolužiaka ktorého som najviac neznášala tiež nebolo najšťastnejšie) ale prečo by malo tým vyučujúcim hrabať?
lol take pokusy mala aj nasa triedna a to dokonca v maturitnom rocniku, ale tak zas chcela presadit iba nas chalanov (bolo nas 8 + 23 dievcat) tak jak zacal sme sa ani nepohli a povedali jej, ze my nikam proste nejdeme, nikomu sa nechce a nie sme male deti... Vyhrali sme
ha, mám taký pocit, že ja som to aj tak vyhrala so 4kou z fyziky na vysvečku a to len preto, že som profke neukázala zošit... áno, áno, dobre čítate... neukázala som jej zošit, preto mi tam pripísala dva 5ky a spriemerovala to na 4... inak mi vychádzala 2... a inak som v piatom ročníku, čiže maturitnom a nematurujem zo žiadneho prírodovedného predmetu... šlo ma urvať vtedy...
To milli: šak sa nato vyserte, sadnite si jak chcete. Na škole možeš robiť aj horšie veci jak neuposlúchnuť triednu. Maximálne vám dá dvojky zo správania a to je nič. Možeš jej vynadať, dostať trojku a aj tak sa nič nestane.
Grietushaç nieco neuveritelne ? myslim ze viac ludi ma take fyzikarky... mam na to dokonca svoju teoriu podla mna su vsetky fyzikarky rovnako ''pedantne''
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
My sme raz mali takú hodinu úprimnosti, kde sme mali na tajný papier napísať čo si o konkrétnom spolužiakovi myslíme a prečo, lebo triedny mal pocit, že sa u nás vyskytla šikana
hh a aké je super mať učiteľa doma, jak si niektorí v mylnej predstave myslia...poznáme:/
Nás tiež jeden čas celú triedu presadili (keďže sme boli hluční a učitelia sa mylne domnievali, že keď donútia triednu aby nás porozsádzala, tak to nejako pomôže) a síce sme dvakrát nadšení neboli (niektorí vyučujúci kontrolovali zasadací poriadok a sedieť vedľa spolužiaka ktorého som najviac neznášala tiež nebolo najšťastnejšie) ale prečo by malo tým vyučujúcim hrabať?