ak by to bola uzlina tak by sa s nou malo dat hybat .. kazdopadne ako vyssie spomenuli, povedz to mame a chod k doktorke. tazko povedat co by to mohlo byt. ono kiez by to bol ten zapal, rakovinu v rodine nemate ? mozno dost blba otazka, ale mamka mi robi na onkologii a aj to ju napadlo ked som sa jej spytala co by to mohlo byt
najskor zvacsana uzlina, nejaky chorobny proces bude v tele, z oblasti co sa drenuju do podpazuchy najskor. Pripadne to moze byt este nejaky zapal flasoveho folikulu alebo potnicky a urcite este hromada moznosti bude.
Mne sa raz tam zacal vrastat chlp dnu, folikul sa zapalil, bolelo to dost a bolo to tvrda cervena hrcka
No uzlny su aj tam myslim. Aj mne sa to raz stalo a myslela som na rakovinu ale za to mozu tie sproste media ze necakajte na neviem co a prevencia a blablabla...nemam rakovinu myslim. Jak prislo tak odislo.
Tiež mávam občas zväčšenú uzlinu pod pazuchou, hlavne keď som chorá, ale niekedy sa mi to stane aj keď som v strese alebo tak... ale väčšinou to mám tak 2-3 dni a prejde mi to. Zatiaľ som s tým ku doktorovi ísť nemusela. Ak to máš dlhšie, určite je lepšie ísť za doktorom ako a báť, čo ti to tam pod pazuchou "rastie" .
no ja by som na tvojom mieste rozhodne hned nepanikarila s rakovinou..to by nevzniklo len tak zrazu. ale zas ak by to nezmizlo isto sa isto dat vysetrit.
mozna je aj ta mononukleoza az na to ze ta ma dost dlhu inkubacnu dobu takze ak ju spoluziacka este len dostala tak by si ju od nej este nemala.
v kazdom pripade ak pojdes doktorke spomen jej ze niekto z okkolia ma mononukleozu, aby ti nedavala zbytocne anitbiotika alebo nieco lebo tie keby mas mono tak akurat tak skodia
@leaav mam taky isty problem hrcka sa nehybe a je pod kožou ale bojim sa ist k lekarovi ... Aj ti bral nejake odbery alebo take cosi ? Lebo toho sa bojim najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale čítala som,že to môže byť začiatok mononukleózy a tú má teraz moja spolužiačka.
a zdá sa mi,že sa ňou nedá hýbať.
ak bolí to je dobré ,keby nebolela je horšie . Určite to je uzlina . Chod k doktorke ona ti dá také kvapky na to
Mne sa raz tam zacal vrastat chlp dnu, folikul sa zapalil, bolelo to dost a bolo to tvrda cervena hrcka
@ivkapivka pod pazuchou.
teraz som zistila že mám dve -.-
ak mi to do stredy neprejde,pôjdem k doktorke
mozna je aj ta mononukleoza az na to ze ta ma dost dlhu inkubacnu dobu takze ak ju spoluziacka este len dostala tak by si ju od nej este nemala.
v kazdom pripade ak pojdes doktorke spomen jej ze niekto z okkolia ma mononukleozu, aby ti nedavala zbytocne anitbiotika alebo nieco lebo tie keby mas mono tak akurat tak skodia
mam to z antiperspirantov a z holenia. mam tam infekciu.
dala mi taku mast co sice vyzera ako hovno ale tak asi to pomoze