@petika tak ten co ti to povedal sa asi moc vyzna mas asi 4 moznosti ako dostat do toho telefonu hry, v podstate vsetky moznosti ktore su okrem infra portu...bluetooth, kabel, net (nie len wap ale aj web) a cez citacku kariet...
@Chidori v podstate je to jedno ale na cucaj.sk toho moc nenajdes keby ti dam stranku na najlepsi web s hrami pre telefon tak by si asi velmi rychlo zmenila nazor
@kosmiklove mal som rovnaky telefon hry tam inac ako cez wap nedostanes a to je o niektorych samsungoch zname dost Su o tom aj clanky na nete tak si najprv over to co ides pisat predtym nez vypotis nejaku blbost (nic v zlom...)
@Reddwarf55555 ako teraz pozeram tak odpada instalacia hier z karty...to som sa docital az teraz ze to samsung nedokaze...ale cez kabel by to mohlo ist...je kopec neoriginalnych softov ktore nepozna kazdy a myslim ze by sa to dalo nejak obist
@kosmiklove tak kabel neviem potvrdit ani vyvratit lebo mam windows 7 a soft co bol k mobilu mi nesiel... ale cital som potom na nete co pisali majitelia tak nejde inac ako z netu.... Cez BT nejde urcite... to mam overene osobne. Ulozi ti do mobilu hru ale ked otvoris hodi chybu. Cez net mi to islo.
@Reddwarf55555 to bude najskor tym ze to len skopci do telefonu a tak isto ako aj z karty tak aj priamo v telefone nemozes instalovat. takto to mali poriesene stare nokie...lenze tam aspon pc suite mal v sebe moznost cez kabel instalovat hry priamo do telefonu...bolo by asi treba najst nejaky soft ktory dokaze takto tie hry instalovat
@kosmiklove mozno ale normalne s originalnym softom tam hru nedostane Cital som ze orange predava S5230 s novsim SW a tam to uz ide ale pochybujem ze to je pravda... Niekto asi iba robil reklamu pomarancu.
@kosmiklove To je jasne... zaruku stracas aj pri odblokovani. Ja som si dal SE odblokovat takze zaruku som stratil hned ale chcel so O2... Samsung som uz kupoval z O2 ale oni neblokuju lebo platis plnu sumu (pausaly nemaju).
@kosmiklove prave ze O2 ma najlepsie Priznam sa za pomaranc nenavidim ale nekupujem ani od T-Mobilu. Obaja su svine a na pausaloch preplatim. Na hovno mi je 50 volnych minut ked nepretelefonujem ale zaplatit ich musim. Na tom oni zarabaju. V O2 si zaplatis telefon za plnu sumu (kupit ho mozes aj inde ale co som porovnaval tak oni maju najlacnejsie) a s O2 fer platis iba to co prevolas a za par centov...
@reddwarf55555 myslel som ceny telefonov, nie hovorov no a ak by som uz mal davat za telefon plnu cenu tak najlacnejsie to maju asi velkosklady a niektore netove obchody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.4allmobile.eu/...
@Timbi0305 co takto aspon napisat aky mas telefon? trosku nam ulahcis hladanie
diky
z netu je to jedina moznost
a vies co je na tom najvtipnejsie? ze nie kazdemu to moze vyhovovat ale ak si to prerobis na original firmware tak stracas zaruku