čítali ste túto knihu, alebo celú trilogiu? páčila sa ?
ja som včera dočítala skúšku ohňom a nemohla som to odložiť až do konca som to uplne hltala. každý večer keď to čítam sa mi snívajú o tom sny a premýšlam nad tým až do kým ne
páči sa mi prostredie, aké tam vytvorili, to je fakt super a vlastne uveriteľné. čítala a videla som len 1tku, 2ku mi kamarát zakázal čítať v môj vlastný prospech a ešte som nezistila prečo
ja som zatiaľ prečítala hry o život, teraz som asi v polke skúšky ohňom a musím súhlasiť, je to super
film som už videla hneď ako som dočítala knihu, proste aj keď bez tituliek, tak som musela vidieť, ako je to sfilmované, ale film ma trochu sklamal, teda porovnaním s knihou ani nečudo
Ja som dočítala celú trilógiu Bolo to dosť dobré, ale niektoré pasáže ma už nudili, ako napríklad stále opisovala jak ju chystal ten prípravný tím.. to už bolo trochu nudné, veď ju chystali 1000x a zakaždým to opisovala ale inak fakt super kniha
@marleymt jendotka je lepšia, ale myslím že v dvojke som s nimi prežívala to napetie ktoré osobne v živote neznášam a cítila som sa tak stiesnene asi ako oni Ale myslím že sú tam premyslenejšie a krutejšie veci možno preto netuším
videla som film... na to, že to prezentovali ako teen sračku, na ktorej si budú fičať detičky, keď zabudnú na bellu a edwarda, to bolo nadmieru podarené
hlavne ňuňu herci tam hrali, no, čo si budeme nahovárať ale tak celkovo ma to nenudilo, a proste nemrzeli ma tie 2 hodiny v kine, a dokonca by ma to nemrzelo ani keby som za to bola platila vstupné...
@lenkaska1 mňa osobne toto nenudilo....nudili ma iba pasáže kde bola s Galom na love.
@coleshepter ja som videla len ukážky a nepáči sa mi ten film po estetickej stránke, neviem v knihe sa mi ten popis ku veciam zdal iný,asi som sa s tým nevedela zosobniť že to je iné ako som si to predstavovala
@qossyend hej.. no ako treba uznať, že miestami to bolo nudne, ale inak naozaj skvela kniha, odporucam vsetkym, precitala som ju na dovolenke, a celu dovolenku som kazdy den vlacila na plaž tu tlstu knihu, keďže som mala všetky 3 diely v jednej knihe
ja to tak neopisujem, ja som na to šla vtedy nejako na pozvanie na predpremiéru a tak... a vôbec som netušila, čo to je henten stručný popis k tomu mi dala ex-kamarátka viacmenej zo srandy. a teda je fakt, že to pôsobilo vzhľadom na výber hercov a celkový vizuál, že cieľová skupina proste je tých 12-18 12-18+luc.ka
@lenkaska1 hej ja mám od kamošky požičanú tu 3 v jednom ja zase vstanem a aj ked sa ponahlam do školy čítam dojdem domov prečítam kým som sama večer čítam jak blázen už sa cítim vadná. Len sa potrebujem z niekým o tom baviť ale zrovna to začala jedna kamoška čítať čiže čakam kým to prečíta a budeme spolu o tom básniť
Mám rovnaký názor Je to úplne úžasná kniha Ja som najskôr videla film, ktorý ma dosť očaril a preto som si kúpila knihu. Proste som ju doslova nemohla pustiť z ruky, kým som si neprečítala celú trilógiu. Fantastická kniha, už dávno ma žiadna tak nezaujala
ale mám spolužiačku, ktorá mi časom o nej mlela dookola až mi to teraz ide na nervy a čosi sa mi robí keď počujem "Hry o život" ... ja kebyže mám tu knihu v ruke tak ju asi otrepem tej spolužiačke o hlavu, lebo bola fest otravná s tým
@bubo70 to zase viem pochopiť ale ber to tak....že tá kniha je vážne tak super ako ona hovorila ! DD ale nie robím si srandu.... možno je čas aby si ju začal čítať aj ty a mali by ste spoločnu temu nie len jej monolog DD ale to už nemá zmysel ak ti už všetko vytrepala
tak, film je možno trošku divný, knižky som si aj ja vychutnala asi predvčerom som dočítala Drozdajku možno dvojka sa mi zdá taká trochu, neviem.... proste také akooby to malo len posunúť dej ďalej
prvá časť bola úplne super, strašne sa mi zapáčil celý ten nápad a tak a ako som dočítala poslednú stranu, tak som hneď začala čítať druhú časť...
tá sa mi páčila tiež, aj keď ten začiatok bol taký kadejaký, ale potom som sa do toho dostala a úplne celé to bolo hrozne dobré, veľmi sa mi páčila tá aréna (tak sa to volá? nejak si už nepamätám presne) a celkovo som bola hrozne zvedavá ako to skončí, či sa im podarí vyhrať a proste tak celkovo... tieto dve časti super super (aj keď občas to malo nudné pasáže)
no a trojka... tá ma nejak veľmi nenadchla... nepáčilo sa mi ako "odstrčili" Peetu, celé to prostredie v tom 13 okrsku... na dej si spomínam už len veľmi matne... ale som veľmi zvedavá na film, možno mi pomôže sa do toho nejako lepšie dostať...
a na film som zvedavá aj pri dvojke, hlavne na tú arénu! a jednotka sa mi páčila ako páčila... veľmi sa mi páčilo, že som to konečne uvidela a nemusela si všetko len predstavovať... aj to zákuliesie Hier bolo super... ale myslím, že z toho rozhodne mohli spraviť viac, také pekné milé zlaté to bolo, neurazilo ma to, som rada, že som na tom bola v kine, ale mohlo to byť omnoho lepšie, rovnako ako kniha
@demonica13 ani nestraš, dneska som videla taký leták na akýsi biorezonančný stredisko a takým veľkým mali napísané že www.bicom.sk ...normálne sa mi pred očami zahmlilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
film som už videla hneď ako som dočítala knihu, proste aj keď bez tituliek, tak som musela vidieť, ako je to sfilmované, ale film ma trochu sklamal, teda porovnaním s knihou ani nečudo
len hry o djente
hlavne ňuňu herci tam hrali, no, čo si budeme nahovárať ale tak celkovo ma to nenudilo, a proste nemrzeli ma tie 2 hodiny v kine, a dokonca by ma to nemrzelo ani keby som za to bola platila vstupné...
@coleshepter ja som videla len ukážky a nepáči sa mi ten film po estetickej stránke, neviem v knihe sa mi ten popis ku veciam zdal iný,asi som sa s tým nevedela zosobniť že to je iné ako som si to predstavovala
úplne najviac to milujem
Za poslednú vetu si daj facku! Veď je to úplne mega v originále. Všetky hlášky, všetko!!!
Teraz som si objednala tú trilógiu v jednej knihe(zatiaľ som mala len vypožičané) a idem čítať odznovaa
Keď má niekto rád Pottera je to Potterhead, keď doctora Whovian, ako sa to nazve keď mám rada Hunger games?
áno, je to hrozná vlastnosť
inak recenzia :
» www.dailymale.sk/entertainment/H...
ja to tak neopisujem, ja som na to šla vtedy nejako na pozvanie na predpremiéru a tak... a vôbec som netušila, čo to je henten stručný popis k tomu mi dala ex-kamarátka viacmenej zo srandy. a teda je fakt, že to pôsobilo vzhľadom na výber hercov a celkový vizuál, že cieľová skupina proste je tých 12-18 12-18+luc.ka
ale mám spolužiačku, ktorá mi časom o nej mlela dookola až mi to teraz ide na nervy a čosi sa mi robí keď počujem "Hry o život" ... ja kebyže mám tu knihu v ruke tak ju asi otrepem tej spolužiačke o hlavu, lebo bola fest otravná s tým
tá sa mi páčila tiež, aj keď ten začiatok bol taký kadejaký, ale potom som sa do toho dostala a úplne celé to bolo hrozne dobré, veľmi sa mi páčila tá aréna (tak sa to volá? nejak si už nepamätám presne) a celkovo som bola hrozne zvedavá ako to skončí, či sa im podarí vyhrať a proste tak celkovo... tieto dve časti super super (aj keď občas to malo nudné pasáže)
no a trojka... tá ma nejak veľmi nenadchla... nepáčilo sa mi ako "odstrčili" Peetu, celé to prostredie v tom 13 okrsku... na dej si spomínam už len veľmi matne... ale som veľmi zvedavá na film, možno mi pomôže sa do toho nejako lepšie dostať...
a na film som zvedavá aj pri dvojke, hlavne na tú arénu! a jednotka sa mi páčila ako páčila... veľmi sa mi páčilo, že som to konečne uvidela a nemusela si všetko len predstavovať... aj to zákuliesie Hier bolo super... ale myslím, že z toho rozhodne mohli spraviť viac, také pekné milé zlaté to bolo, neurazilo ma to, som rada, že som na tom bola v kine, ale mohlo to byť omnoho lepšie, rovnako ako kniha
@indifferentgirl presne ! jednotka je super a dvojka na začiatku rozpačitá, v trojke som ešte len na začiatku čiže to neviem ale fandím spisovateľke