@tommyhot jj ja viem , ze je kus starsi ale mne to nevadi bez tak teraz stoji 250 euro co je celkom este dost a ja som hladala najma mensi a dobry One by mi bol privelky a mne zas netreba daky super novy telefon ja na nom zazraky aj tak neurobim
@agrobat a este chlapci by som sa spytala, foti dobre? a bluetooth funguje tiez dobre? akoze zda sa to bezpredmetne a BT sa uz takmer ani nevyuziva ale minule som sa nasrala ked som na svojom starom chcela nieco poslat a proste cely BT bol nahovno
aaaa este baterka vydrzi aspon 2-3 dni? ked nebudem na wifi ani na nom nic strasne robit
Podla mna nefoti velmi dobre. Teda ak mas dobre svetelne podmieky tak sa da na tie fotky pozerat, ale inak nic moc. Nie je to telefon urceny na fotenie, takze zazraky necakaj. BT ide normalne. Baterka zavisi od toho ako pouzivas ten telefon. Ja zapinam data/wifi len vtedy ked ich potrebujem. Mam vypnutu automaticku synchronizaciu dat. A raz za cas "kalibrujem" baterku zmazanim batterystats.bin pri plne nabitom telefone (musi byt rootnuty). V takom pripade vydrzi aj 5 dni. Ale ak mas nonstop zapnute data/wifi tak ti zdochne aj za den. Androidy su hlupe telefony a data/wifi ti bezi na pozadi aj ked sa nepouziva.
@tommyhot len nemam skener ja takze no .. a fotak co mam dost stary mi uz foti horsie ako mobil a kupovat koli tomuto fotak ozaj nebudem
mm len ta fotka mi nejde ak by si mi to este skusil niekde upnut bola by som si ti silno povdacna pripadne poslat mi to do spravy ak to tu nejde alebo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@agrobat a este chlapci by som sa spytala, foti dobre? a bluetooth funguje tiez dobre? akoze zda sa to bezpredmetne a BT sa uz takmer ani nevyuziva ale minule som sa nasrala ked som na svojom starom chcela nieco poslat a proste cely BT bol nahovno
aaaa este baterka vydrzi aspon 2-3 dni? ked nebudem na wifi ani na nom nic strasne robit
zas je to len mobil necakam ze bude fotit ako daka zrkadlovka ale ja dost fotim texty tak to je pre mna dost dolezite
» www.goo.gl/fyII0...
mm len ta fotka mi nejde ak by si mi to este skusil niekde upnut bola by som si ti silno povdacna pripadne poslat mi to do spravy ak to tu nejde alebo co
btw co je to za kniha? to "byt bohatym" sa mi paci xD
celkom fajn mobil