Zdravím, neviete niekto poradiť. Telefón sa mi úpne vybil v práci. Teda pod 0% nešieľ už ani zapnúť. Prišiel som domov, dal som ho na nabíjačku a nič sa nedeje. Nesvieti ani dióda s nabíjaním a nejde zapnúť.
Mám ešte služobný telefón, jednoduchú nokiu. Tá sa na tej nabíjačke nabíja. Skúsil som použiť namiesto siete NTB no aj tak nič. Pritom ešte dnes ráno keď som mal telefón na nabíjačke chvíľu tak nabíjalo. Tak isto včera nebol problém. Ďakujem za rady.
daj ho aspon na pol hod na nabijacku a nechaj ho tak, potom stlac naraz tlacidlo pre znizenie hlasitosti a tlacidlo pre zapinanie.. naraz ich drz dlho dlho az kym sa ti neukaze nejaky android panak alebo co.. potom pusti.. ak sa zapne tak super ak nie tak neviem..
@grcmolej Spravil si chybu,telefon sa nikdy nevybija na 0%...baterka sa moze "podvoltovat" a znehodnoti sa...
Nechaj ho dlhsiu dobu v nabijacke a potom naraz POWER a VOL- a modli sa nech nabehne,,,
@valki Už je to teoreticky jedno, koľko budem čakať nie? Môžem to tam nechať do rána a potom to skúsiť. Či? Inak riešenie potom je aké? Dať vymeniť baterku?
@valki Nie vôbec, už som ho dal na reklamáciu. Budú mi volať čo sa tam stalo tak potom dám vedieť aspoň pre info, lebo je možné že SW klakol, že to nemuselo byť ani baterkou.
@grcmolej Vsetko si mozes nastavit ako chces,grafiku,fonty,ikony,rozne nove funkcionality,taktovanie-voltovanie CPU,telefon mam bez reklam,mam uzitocne appky ktore vyzaduju ROOT,je toho vela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Nechaj ho dlhsiu dobu v nabijacke a potom naraz POWER a VOL- a modli sa nech nabehne,,,