mam, celkom v pohode, jeden cas som mala ale dost dlhy problem s displejom - nereagoval na odblokovanie, nechcel vypnut hovor atd... a na fotenie.... za denneho svetla sa to da (kvoli foteniu by som ho ale nekupovala)
pozeram ako to foti a je to urcite o triedu lepsie ako wildfire ale v porovnani s dnesnou konkurenciou je to len priemer..
tebe to mozno staci...mozno by to kedysi stacilo aj mne..lenze ked si zvyknes na najlepsi fotomobil sucasnosti tak vsetko ostatne sa ti bude zdat slabe
@kosmiklove tak vies ja narozdiel od teba si myslim ze to co je nove nemusi byt zarucene dobre dlhy cas som mala nokiu n95 a tieto nove mobily boli oproti nej stale nuly aj napriek tomu ze ten telefon mal 3 roky. ak chces dobry fotak, kup si fotak. podla mna cakat od mobilu fotky ako z canonu je aj tak debilina.
@uspavanocka to je sice pravda ze co je nove nemusi byt zarucene dobre ale ked je to raz v testoch najlepsie tak to je najlepsie a ja si nevymyslam
N95 som mal aj ja asi 2 roky a vtedy lepsi telefon nebol...jak medzi smartfonmi tak medzi fotomobilmi...s tym telefonom som bol spokojny az na slabu vydrz a kryt na baterku sa mi stale lamal..musel som furt kupovat novy
a fotak samozrejme mam ale nie vzdy je po ruke takze..
ja mam momentalne nokiu n8-00...jediny konkurenti vo foteni su momentalne iphone 4s a samsung galaxy s2...mozno este htc one x ale s tym som zatial tu cest este nemal..
no hentu nokiu ma kamaratka a je to fajn mobil to hej ale ja svoje malo babo desire hd mam rada aj tak neurazaj ho
htc one x ma xenonovy blesk takze predpokladam ze bude tiez kvalitny. ale s kvlitou iphonu by som si az taka ista nebola. hocijake htc je podla mna od iphonu lepsie (a vacsi displej) a to si myslim aj ked som zaryta zastankyna apple
@uspavanocka tak to trepes mozes sa opytat aj @trdelniiiq -a ze ziadne htc nefoti lepsie ako iphone 4s iphone s nokiou patri medzi spicky co sa tyka fotenia...
aha asi som si to sekla s mozartom alebo inym lebo uz ma pletes !
kazdy jeden moj kamarat ma 4s a tie fotky mi teda na spicku neprijdu DD ale ok asi je to velmi subjektivne tato tema a my dvaja napr. sa v nej nikdy nezhodneme
@uspavanocka to je cena v oficialnom apple cz online store..co sa tyka slovenska a ceska, priamo od premium resselera to lacnejsie nekupis..snad jedine aukro..
na slovensku skor ludia maju 4..ale rozhodne nesuhlasim ze 4s nevie fotit..staci si pozriet ci uz galeriu priamo na apple.com alebo oficialnu recenziu na macblog.sk
@trdelniiiq ja nehovorim ze nevie, ja som len povedala ze ked vidim fotky nepridu mi EXTRA. nie ze zle alebo hrozne ale nic spešl. ale tak jo vacsina tych fotiek byva z vecerov a pri povedzme zlych podmienkach
@uspavanocka ked chces porovnavat musis odfotit obidvomi ten isty zaber...takto nema zmysel sa hadat...to ti sem mozem supnut rovno taku fotku pri ktorej ti sanka padne az na zem
btw ked sa nerada hadas tak co robis s chlapmi radsej?
ako sa vo veci o ktorej ide o subjektivne nazory da urcit kto ma pravdu a kto nie ? typicky birdz jeden clovek si povie ze ma pravdu a teraz hocikto co tvrdi nieco ine uz sa myli a "je nanho skoda reci". ja som uznala ze mozte mat pravdu aj vy a nchapem preco je taky problem nechat to aspon tak, proste si musite utvrdit ze ste "najlepsi".
ja si chcem tiez kupit iphone a tiez si myslim ze je dobry ale fotky sa mi viac pacia od htc. a je to moj nazor ktory je pre mna pravdivy a...a vlastne nic
@uspavanocka my nehovorime ze sme najlepsi...my sa ti len snazime dokazat ze iphone foti lepsie ako htc...htc vo vseobecnosti ma najhorsie fotaky...byvala vlajkova lod od htc a teda htc sensation foti o nieco horsie ako priemerna nokia s fotakom ktory nema ani len autofocus
ja si len myslim ze nemas dostatocne skusenosti...to ze tebe sa viac pacia fotky z htc ako z apple len tym ze to htc mas a s iphone nemas moc skusenosti...uvidis ze ked budes mat ten iphone tak po case zistis ze sme si nevymyslali
navyse tie telefony porovnavali profesionali takze to je holy fakt ze to tak je a neni to len preto ze tie telefony vlastnime tak musi byt automaticky najlepsie to co mame
ja nemam skusenost s iphonom ? preboha pride mi ako keby tu robite z iphonu nejaku svatu modlu ktoru maju len traja ludia na slovensku dobre koncim v tejto teme nemam na to naladu. najblizsie ked pojdeme s kamaratkami von tak si ten slavny iphone poriadne pochytam a zoznamim sa s nim nech mam viac skusenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
pozeram ako to foti a je to urcite o triedu lepsie ako wildfire ale v porovnani s dnesnou konkurenciou je to len priemer..
tebe to mozno staci...mozno by to kedysi stacilo aj mne..lenze ked si zvyknes na najlepsi fotomobil sucasnosti tak vsetko ostatne sa ti bude zdat slabe
aky supertelefon mas teda ty? pouc nas uboziakov
N95 som mal aj ja asi 2 roky a vtedy lepsi telefon nebol...jak medzi smartfonmi tak medzi fotomobilmi...s tym telefonom som bol spokojny az na slabu vydrz a kryt na baterku sa mi stale lamal..musel som furt kupovat novy
a fotak samozrejme mam ale nie vzdy je po ruke takze..
ja mam momentalne nokiu n8-00...jediny konkurenti vo foteni su momentalne iphone 4s a samsung galaxy s2...mozno este htc one x ale s tym som zatial tu cest este nemal..
htc one x ma xenonovy blesk takze predpokladam ze bude tiez kvalitny. ale s kvlitou iphonu by som si az taka ista nebola. hocijake htc je podla mna od iphonu lepsie (a vacsi displej) a to si myslim aj ked som zaryta zastankyna apple
mimochodom htc one x xenon nema
kazdy jeden moj kamarat ma 4s a tie fotky mi teda na spicku neprijdu DD ale ok asi je to velmi subjektivne tato tema a my dvaja napr. sa v nej nikdy nezhodneme
a inac by som chcel vidiet odkial maju vsetci tvoji kamarati v priemere 570€ na 4s
na slovensku skor ludia maju 4..ale rozhodne nesuhlasim ze 4s nevie fotit..staci si pozriet ci uz galeriu priamo na apple.com alebo oficialnu recenziu na macblog.sk
mne sa to zda proste lepsie ale ved kazdy nech ma svoj nazor chlapci. :x
@uspavanocka jj, hlavne vtedy, ked maju pravdu, ze?
btw ked sa nerada hadas tak co robis s chlapmi radsej?
ja si chcem tiez kupit iphone a tiez si myslim ze je dobry ale fotky sa mi viac pacia od htc. a je to moj nazor ktory je pre mna pravdivy a...a vlastne nic
ja si len myslim ze nemas dostatocne skusenosti...to ze tebe sa viac pacia fotky z htc ako z apple len tym ze to htc mas a s iphone nemas moc skusenosti...uvidis ze ked budes mat ten iphone tak po case zistis ze sme si nevymyslali
navyse tie telefony porovnavali profesionali takze to je holy fakt ze to tak je a neni to len preto ze tie telefony vlastnime tak musi byt automaticky najlepsie to co mame
bezne si od kamaratok pozicavas telefon aby si si skusila jak foti?