Nie nemám s tým problém, keďže sa tak často nestáva, že by som potreboval vyberať simku, prípadne SD kartu. Keď mám pravdu povedať, tak od kedy bol kúpený, tak som ešte ani jedno ani druhé nevyberal.
Ale vyberá sa rýchlo, myslím, že ako na všetko, si treba na to zvyknúť.
@pudingac jojo...o tom som čítal, ale niektorí písali, že až také strašné to napriek tomu nie je...teda..aj začne sekať, keď sa prehreje?...ale ono je to pre kamošku a nemyslím, že ona bude drtiť nejaké hry moc...ona skôr foťák chce aby to bolo čo najlepšie v rámci ceny, aby svižne chodil, display aby bol dosť velký a pekný a to sa mi zdá že tento jediný spĺňa v rámci jej cenových kritérii
@valki zvažoval som...resp. dal som jej do výberu aj lg, ale asi ju to nezaujalo spolu s xperiou sp, ascendom G700, a galaxy s4 mini @fixa tak sa mi zdá, že nie sú bohviečo...ako oveľa horšie to nie je, ale predsa... » mobilenet.cz/galerie/lg-opti...
@fixa tak vzhľadom k tomu, že je to lacnejšie dosť od tej P6, tak sa mi tie fotky nezdajú oveľa horšie...a v porovnaní s tým LG mám pocit, že kúúsok viac detaily vidno » mobilenet.cz/galerie/nokia-l...
Mám ho. Spokojný ale nie som V prvom rade má neskutočne otrasnú výdrž baterky (a často sa mi stane že idem spať s 30% baterky a do rána /7 hodín ničnerobenia/ sa dokáže úplne vybiť/)...taktiež to prehrievanie ma trochu hnevá, ja by som dokonca ani nepovedal že je to zrovna akceptovateľné pretože niekedy z toho fakt nepríjemne pália prsty.
Kedže si spomínala fotoaparát, musím podotknúť aj to, že má 5mpix prednú kameru ktorá fantasticky fotí, takže selfie by s nich kamarátka mala fakt parádne
Na druhej strane som ale nadšený z Emotion UI (prostredie telefónu), je pekné, prehľadné, neseká (mám vyše 60 aplikácii a hier) a v prvom rade ponúka neporovnateľne viac použiteľných fičúriek ako moja bývalá Xperia, ktorá mala 20 debilín, ktoré som nikdy neotvoril...V tomto Huaweji nepoužívam možno 2 veci. A samozrejme úžasne vyzerá, po dizajnovej stránke nepoznám Android telefón, ktorý by mu mohol konkurovať...možno tak HTC One
@smartboy díky za skúsenosť...nebude tá slabá výdrž spôsobená tým množstvom (60) aplikácií ? lebo oni tuším užierajú tej batérii aj keď sa zrovna nepoužívajú sa mi vidí...alebo zapnutá wifina, bluetooth a tak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nie nemám s tým problém, keďže sa tak často nestáva, že by som potreboval vyberať simku, prípadne SD kartu. Keď mám pravdu povedať, tak od kedy bol kúpený, tak som ešte ani jedno ani druhé nevyberal.
Ale vyberá sa rýchlo, myslím, že ako na všetko, si treba na to zvyknúť.
@fixa tak sa mi zdá, že nie sú bohviečo...ako oveľa horšie to nie je, ale predsa...
» mobilenet.cz/galerie/lg-opti...
» mobilenet.cz/galerie/nokia-l...
Kedže si spomínala fotoaparát, musím podotknúť aj to, že má 5mpix prednú kameru ktorá fantasticky fotí, takže selfie by s nich kamarátka mala fakt parádne
Na druhej strane som ale nadšený z Emotion UI (prostredie telefónu), je pekné, prehľadné, neseká (mám vyše 60 aplikácii a hier) a v prvom rade ponúka neporovnateľne viac použiteľných fičúriek ako moja bývalá Xperia, ktorá mala 20 debilín, ktoré som nikdy neotvoril...V tomto Huaweji nepoužívam možno 2 veci. A samozrejme úžasne vyzerá, po dizajnovej stránke nepoznám Android telefón, ktorý by mu mohol konkurovať...možno tak HTC One