Ahojte, ľudia, už nevládzem čítať ďalej recenzie a čím viac čítam tým som nerozhodnejšia, za noc si potrebujem vybrat nový telefon. Ktorý z týchto dvoch, alebo poradite niečo v cene 250-350 eur? Doteraz som mala huawei p7, bola som spokojná (až na signál) no láka ma aj samsung.
ďakujem za rady a skúsenosti ak máte
osobne by som dal asi huawei. na ten samsung ackovej rady som pocul dost negativnych ohlasov. ked uz chces samsung tak odporucam triedu S (ja mam osobne S6 a ten mobil je genialny, neviem si ho vynachvalit - mam ho cca polroka)
@chlorofyl jj priateľ má tiez s6 a je fakt geniálny ale mimo moj rozpočet. Takže ta Ackova trieda je nič moc? lebo som čítala aj názory že načo kupovať S, keď A je skoro to isté..
@77hanes77 tak napr.v NAY je za 300 eur ( » www.nay.sk/samsung-galaxy-... co je len o 20 viac ako P9ka. Ale napr. v orangei je tam rozdiel 100 eur, tak neviem či daco zle pozerám alebo čo xD
@littlegirl12 ano aj osobna skusenost
A ked sa pozries na parametre tak P9 je este o kusok lepší (baterka, frekvencia..), a ako som uz spomenul, osobna skusenost
A5ka ma ale tiez urcite vyhody, no ked chces spravit najlepsie, P9 lite..
@Littlegirl12 No ja ho používam z 90% len na telefonovanie pretože je to služobný telefón, ale páči sa mi že má kovové telo a že mal už od rozbalenia nalepenú ochrannú fóliu. Jedna vec čo ma štve je to, že je kúpený z Orangeu a oni tam zablokovali slot na druhú sim kartu, takže ak by si chcela dual sim telefón tak ho nekupuj z Orangeu ani z Telecomu...
Fotky sú v pohode. Tu máš jednu: » onedrive.live.com/?authkey=%21AO-...
P9 Lite, v mojom blízkom okolí ho majú 3 ľudia, a všetci sú s ním spokojný. ja mám síce honor 7 (podobny len uz trosku drahsi a s lepsimi parametrami) ale tiež som mega spokojny.. osobne by som do samsungu nešiel, kvôli 2om zlým skúsenostiam, ale zase nechcem ta odhovárať alebo čo, 100 ľudí 100 chutí. Tiež by som veľmi neradil brať mobil z orange, ale keď už tak napr z Hej.sk kde ťa to výjde lacnejšie a vždy majú aj nejakú zľavu » www.zlavove-kody.sk/hej-sk/... na drahšie nákupy, čo sa v dnešnej dobe myslím, že zíde..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ďakujem za rady a skúsenosti ak máte
Ale inak su dosť podobné, neurobíš chybu ani s jedným
Ak už nie je, tak sa za plnú sumu neoplatí, takže v tom prípade P9 lite.
Celkovo má A5 2016 má oproti P9 lite lepší fotoaparát, lepší displej a rýchle nabíjanie
Ale ten samsung tiez nieje zlý.
a nejake vyhody P9ky oproti A5ke?
A ked sa pozries na parametre tak P9 je este o kusok lepší (baterka, frekvencia..), a ako som uz spomenul, osobna skusenost
A5ka ma ale tiez urcite vyhody, no ked chces spravit najlepsie, P9 lite..
Takže asi nič.
Tým pádom Huawei P9 lite (aj keď je trošku horší, no neoplatí sa moc doplácat na Samsung)
» www.gigastore.sk/vyrobcovia/huaw...
E-shop je spoľahlivý, nemusíš sa báť.
Lenovo Vibe K5 za 175€
» www.orange.sk/salespad/home/k...
Fotky sú v pohode. Tu máš jednu: » onedrive.live.com/?authkey=%21AO-...