Huawei P9 lite.
Je celkom dobre odladený, čo som počul tak šlape ako hodinky aj po nejakej dobe.
Xiaomi je tiež zaujímavý ale kamarát má Redmi Note 4 a niekolko pixelov mu neustále svieti na zeleno (tvrdil že sa asi vypálili).
Ja mám Huawei P9 Lite a strašne ľutujem, že som si ho kúpil. Má obyčajný priemerný foťák, slabší výkon, slabú grafiku, slabú výdrž batérie a dosť mi ňom sekajú aplikácie. A ten xiaomi tiež nie je Bohviečo
Huawei P9 Lite určite nekupuj. Aj keď má 13mpx foťák, to ešte neznamená že aj dobre fotí. Dosť zle fotí v šere a kvalita fotiek ide viditeľne dole...
To že má 8-jadrový procesor tiež ešte neznamená, že je aj výkonný. Výrobca ušetril a namiesto výkonného 8-jádrového čipseta Kirin 955 s 3 GB RAM použil slabší 8-jadrový Kirin 650 s 2 GB RAM... Grafika je jednoznačne slabšia. V Kirine 650 je ARM Mali-T830 MP2 a to je niekde na úrovni Adrena 405. Čiže ak si tam chceš zahrať hry ktoré sú náročnejšie na grafiku, máš smolu.
Ešte napíšem že Huawei má z Androidov asi najlepšie vyladený softvér, fotoaparát Huaweiu býva kvalitou vysoko nadpriemerný, 13Mpx fotoaparát (alebo 12Mpx) má dnes už asi každý mobil tak neviem o čom Darksider točí.
P9 lite má na foťáku perfektnú clonu a pixeli sa dajú porovnať s iPhonovými, Huawei p10 plus v slepom teste s prehladom porazil Galaxy S8+ ktorý má pritom oficiálne najlepší foťák na svete (z mobilov), ale to už sú iné modely.
P9 lite má perfektné spracovanie, HW sa môže kvalitou taktiež rovnať ovela drahším modelom, procesor je vynikajúci (inak existuje aj 3GB RAM verzia ale neni na Slovensku), osobne som ešte nikoho kto má Huawei nepočul sťažovať sa žeby sekali aplikácie.
Grafika je výborná FHD displej 5,2" so širokým spektrom farieb.
Neni nad to, keď niekomu vysvetlíte že píše pičoviny a jeho jediná obrana je vykládanie vášho života o ktorom vie častokrát viac ako vy samy.
Napríklad o vás zistil na základe ničoho že ste nikdy nedržali poriadny mobil v ruke.
Obes sa prosím
Kamarátka má ten huawei asi 2 mesiace a je podľa mňa súci na vyhodenie Brutálne seká aj pri úplne základných veciach, baterka jej nevydrží ani celý deň, foťák tiež nanič. A k tomu ani pekný nie je Ja mám huawei tablet a je na tom výkonom podobne, už tú značku nechcem ani vidieť
@vsakpredsajaa Jediný kto tu píše pičoviny si ty Reč bola o Huawei P9 Lite, tak načo tu píšeš o iných modelov Huawei? A to že má 13mpx foťák ešte neznamená, že aj dobré fotí. Ale idiotovi ako si ty to je zbytočné vysvetlovať. Načo sa vyjadruješ k niečomu o čom vieš očividne hovno? A ako vidíš v @17 tak nie som jediný kto je nespokojný z týmto hrozným modelom.
Ja mam huawei ale ascend p7, tušim teraz klesol do tvojej cenovky, ja som ho kupovala za 300
A najsuper mobil je. Neseká mi, ide všetko ako má, foťák topka kvalita
Dakedy nechápem, jak každý na huawei nadáva, ja mám už 5 roky huawei, teraz čo mam ascend mam 2 a pol a idem kupovať p10 a inu značku už ani nechcem. A idu mi hry, baterka drží dobre, foťák super fotí tak neznam
@darksider96 1. Hneď za tým som napísal "ALE TO JE UŽ INÝ MODEL" - poukázal som na kvalitu značky Huawei ktorý v testoch rozjebal (čo sa týka foťáku) Samsung aj iPhone, ak stálr nechápeš - odbočil som od témy a napísal svoju poznámku/myšlienku, čo som aj hneď nato napísal (to je to ALE TO JE UŽ INÝ MODEL).
2. Myslel som tým to že 13MPx dnes neni vela MPx ale minimálne tých 12 (čo neni taký rozdiel) má už asi každý mobil, súhlasím že nejde len o megapixely a preto som ďalej vysvetlil prečo je foťák P9 lite aj tak lepší (inak pozri si nejaké testy na YT).
3. Samozrejme že nie si sám, na Slovensku je 5,5 miliónov ľudí a myslím si že neexistuje jediná značka na ktorú by nepičovali aspoň dvaja Slováci.
Ešte niečo?
@vsakpredsajaa Podľa teba fotí P9 Lite lepšie ako taká vlajková ľoď Samsungu alebo ako taký iPhone? A aký dvaja Slováci? Veď sú stovky/tisícky Slovakov a Čechov ktorí sú nespokojní z týmto modelom. Na Google Play stále vidím sa niekoho sťažovať, že mu nejdú a padajú mu hry na P9 Lite. A to že má slabý výkon a grafiku je fakt. Myslím si, že som logický vysvetlil v @9 je tomu tak. Ale ak je nenáročný a nečáka veľa, tak nech si ho pre mňa za mňa kúpi Ale keď chce ako tak dobrý mobil v cenovej rovine 200eur, tak si myslím, že LG Nexus 5X bude lepšia voľba ako Huawei P9 Lite...
@darksider96 kriste ty si zo mňa robíš piču?
P10 fotí lepšie ako S8+ (to je vlajková loď Samsungu keby si nevedel) alebo iP7 Plus...
Napísal si že som spomenul P10 Plus keď sa bavíme o P9 lite.
Ja som ti odpísal že to bola myšlienka mimo tému ktorou som poukázal na kvalitu Huaweiu pretože TÁ P10 rozjebala Samsung aj iPhone.
Ty mi hneď nato odpíšeš či P9 lite rozjebal vlajkovú loď Samsungu......
Áno nájdu sa tisíce Slovákov aj Čechov pičujúcich na ten model, pretože nás je dokopy viac ako 15 miliónov.
Ty si ešte predtým napísal že "VIDÍŠ NIE SOM SÁM KTO NADÁVA NA TEN MODEL (P9 lite)".
Odpísal som ti, že je samozrejmé že nie si jediný Slovák pičujúci na ten model, a teraz si mi odpísal že to je jasné a nájde sa takých niekolko tisíc..... Tak načo si písal že nie si sám nespokojný s P9 lite? Keď je to každému jasné?
Už mi nepíš pls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Je celkom dobre odladený, čo som počul tak šlape ako hodinky aj po nejakej dobe.
Xiaomi je tiež zaujímavý ale kamarát má Redmi Note 4 a niekolko pixelov mu neustále svieti na zeleno (tvrdil že sa asi vypálili).
To že má 8-jadrový procesor tiež ešte neznamená, že je aj výkonný. Výrobca ušetril a namiesto výkonného 8-jádrového čipseta Kirin 955 s 3 GB RAM použil slabší 8-jadrový Kirin 650 s 2 GB RAM... Grafika je jednoznačne slabšia. V Kirine 650 je ARM Mali-T830 MP2 a to je niekde na úrovni Adrena 405. Čiže ak si tam chceš zahrať hry ktoré sú náročnejšie na grafiku, máš smolu.
P9 lite má na foťáku perfektnú clonu a pixeli sa dajú porovnať s iPhonovými, Huawei p10 plus v slepom teste s prehladom porazil Galaxy S8+ ktorý má pritom oficiálne najlepší foťák na svete (z mobilov), ale to už sú iné modely.
P9 lite má perfektné spracovanie, HW sa môže kvalitou taktiež rovnať ovela drahším modelom, procesor je vynikajúci (inak existuje aj 3GB RAM verzia ale neni na Slovensku), osobne som ešte nikoho kto má Huawei nepočul sťažovať sa žeby sekali aplikácie.
Grafika je výborná FHD displej 5,2" so širokým spektrom farieb.
Napríklad o vás zistil na základe ničoho že ste nikdy nedržali poriadny mobil v ruke.
Obes sa prosím
A najsuper mobil je. Neseká mi, ide všetko ako má, foťák topka kvalita
2. Myslel som tým to že 13MPx dnes neni vela MPx ale minimálne tých 12 (čo neni taký rozdiel) má už asi každý mobil, súhlasím že nejde len o megapixely a preto som ďalej vysvetlil prečo je foťák P9 lite aj tak lepší (inak pozri si nejaké testy na YT).
3. Samozrejme že nie si sám, na Slovensku je 5,5 miliónov ľudí a myslím si že neexistuje jediná značka na ktorú by nepičovali aspoň dvaja Slováci.
Ešte niečo?
P10 fotí lepšie ako S8+ (to je vlajková loď Samsungu keby si nevedel) alebo iP7 Plus...
Napísal si že som spomenul P10 Plus keď sa bavíme o P9 lite.
Ja som ti odpísal že to bola myšlienka mimo tému ktorou som poukázal na kvalitu Huaweiu pretože TÁ P10 rozjebala Samsung aj iPhone.
Ty mi hneď nato odpíšeš či P9 lite rozjebal vlajkovú loď Samsungu......
Áno nájdu sa tisíce Slovákov aj Čechov pičujúcich na ten model, pretože nás je dokopy viac ako 15 miliónov.
Ty si ešte predtým napísal že "VIDÍŠ NIE SOM SÁM KTO NADÁVA NA TEN MODEL (P9 lite)".
Odpísal som ti, že je samozrejmé že nie si jediný Slovák pičujúci na ten model, a teraz si mi odpísal že to je jasné a nájde sa takých niekolko tisíc..... Tak načo si písal že nie si sám nespokojný s P9 lite? Keď je to každému jasné?
Už mi nepíš pls
@16 To si robis picu? Ved ty robis v @10 presne to iste