Čím to môže byť ? Je niečo pokazené ? našiel som niešo na googli ... jedna otazka taka bola že či to huči stale rovnako,pravidelne ... alebo či mi to huči tak jak keď štartuje auto alebo raz za čas proste ..... tak mne to hučí uplne stale rovnako a je
@pubertslatinocelny .... no asi máš pravdu skúsim lepšie popočúvať PC v škole ale aj tak keď mame napr Administratívu a korešpondenicu .. no proste keď pišeme na ATFku na PC ... tak vôbec nehučia .... to viem preto lebo jeden tam bol taky čo hučal ... bolo ho počuť na celu meistnosť .. a keď sa ten PC vypol tak bolo take krasne ticho
@tomice27 ..... PC otváram aj čistím od prachu ... a sú tam take DVE veci podobne ventilátoru takže teraz neviem ktorá to bude .... ale jeden je dosť zanesený prachom no en vôbec netuším ako vyčistit kedže sa tam nedostanem
@patofbc najlepšie vyfúkať kompresorom... alebo môžeš skúsiť vysávač, ale opatrne s ním...
no, a ak bude stále hučať, vymeniť vetráky.. podľa toho ktorý najviacej hučí, lepšie sú väčšie ale nízkootáčkové ... napr na procesor určite taký.. ja mám +-8 ventilátorov a nehučí..
tak mas nejaky hlucnejsi ventilator no co... ja odkedy som dal vyreklamovat grafiku a poslali mi novu s vacsim a silnejsim ventilatorom tak mi pc vacej huci.
Mne takto zhorela grafická karta Najprv hučal ako zadrhavajúci motor na MBčke až to prestalo. Po 4 hodinách pokračovania v práci som zacítil smrad. Vypol som, dal dole kryt a mierne plapolala grafická, tak som ju opatrne vybral, zahasil a kupil novú V zaklade, PC má myslim 2 alebo 3 ventilátory, ak nemáš nejakú špecialitku: CPU chladič, Grafická Karta a chladič zdroju, ktorý je vzadu. Zapni komp a popočuváj, odkial ten hluk ide...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
mozno sa ti kazi ventilator, alebo je proste hlucnejsi ten ventilator no...
sem tam komp povysávam a po prachu ani stopy
no, a ak bude stále hučať, vymeniť vetráky.. podľa toho ktorý najviacej hučí, lepšie sú väčšie ale nízkootáčkové ... napr na procesor určite taký.. ja mám +-8 ventilátorov a nehučí..