U mňa je to tak, že no nerozišla by som sa s ním, keby počúval niečo úplne odlišné a nezhodli by sme sa v ničom No ak má rád (aspoň sčasti) to, čo ja, je to výhodou A keď sme spolu, počúvame kapely, ktoré máme radi obaja (prípadne také, na ktoré ma chce on "naučiť"...alebo ja jeho ).
je to úplne jedno,ak dvaja ludia dokážu navzájom tolerovať svoj vkus...kvôli priatelke by som šiel aj na koncert kapely,ktorú nemám rád,ale iba v prípade že by s ňou nemal kto ísť a ak by som nešiel ja,tak by šla sama...ak by šla s partiou,alebo aspoň jednou kamoškou,tak by som sa do toho netlačil,nemusíme predsa všetko robiť spolu
@willbebetter to ani keby išlo o milého,slušného (a desať dalších pozitívnych vlastností k tomu) chalana? Len to,že počúva Desmod by bolo dôvodom na rozchod,respektíve nezačatie vzťahu?
kedze vacsinu casu rozpravam len o hudbe a mam rad siroke spektrum tak by som vyzadoval aspon ciastocnu zhodu v tom co sa nam paci, neviem si predstavit byt s niekm komu pustim napr. Chopina a povie mi nuda alebo na Dream Theater ze omg je to dlhe a o nicom a potom mi pusti nejaku metallicu aka uzasna hudba
No asi by som nedokázal existovať vedľa osoby ktorá by počúvala ktorá peckuje nejakého ryťhnusa a podobné píč....
@neznamyclovek bratov návod ako nasrať dosť ľudí v krčme s džuboxom, stačí pustiť Dream Theater - Octavarium ,my sme vo svojom raji a ostatok trpí niečo okolo 24 minút
nepokladám sa prioritu aby sme počúvali rovnakú hudbu, ale... neviem si predstaviť, že by som mala byť s niekým, kto by ma ťahal na diskotéky, alebo s nejakým tvrdým raperom - to by som nedokázala
@relieforsaddist no jo to poznam, ale mna raz jedna holka stiahla do baru kde 3/4 ludi hiphoperi a ja opity som tam pustil A count of Tuscany tolko nadavajucich ludi pokope na mna som este nezazil
@riddler no ono to vyvola nezhody proste. Keby mi ho peckoval doma alebo spieval nejake jeho texty tak by som ho asi prizabila cize akokolvek hlupo to znie, iritovalo by ma to a s takym clovekom by som nechcela travit cas. Keby si to ale pocuval vtedy ked je sam a mna by to nijakym sposobom neovplyvnovalo tak prosim...
mala by som sa uz prestat vyjadrovat k podobnym temam vzhladom na to ze som clovek o ktoreho ine pohlavie neprejavuje ziaden zaujem ale prosto ano je to dôlezite. bodka.
A k téme je absolútne jedno kto čo počúva. Je to každého vec. Aký to má mať vplyv? ak si niekto počúva tak väčšinou na sluchátkach. Ak sú spolu doma alebo v aute tak podľa nálady nech si púšťajú. A ak sa ide na koncert nech má tá hudba nejakú kultúrnu hodnotu a nie nejaká extrémna sr*čka
bolo by mi úplne jedno či by sa jej páčila taká hudba ako mne, alebo niečo úplne iné, pokiaľ by ona sama bola stále tou osobou, ktorou bola aj vtedy keď som sa rozhodol, že s ňou chcem byť
Kým by pri mne púšťal len niečo, čo by pre mňa nemalo žiadnu umeleckú hodnotu a iba by ma to otravovalo, vadilo by mi to.
A tiež by mi vadilo, keby ma ťahal po diskotékach..To proste nie
Nastastie mame rovnaky vkus na vsetko, ci uz hudbu, obliekanie, jedlo.
Ale uplne najnaj je, ze obaja mame najviac oblubenu Moju rec a tak spolu chodime na vela.ich koncikov a nepripadame si pred sebou trapne. Lebo keby mam ineho frajka a poviem mu, ze som na nich bola vcera a dneska idem zase tak by si myslel, ze mi jebka
Inak.boli sme spolu aj na festivale ale iba na oblubenych kapelach a kedze lubime to iste, tak nevznikli ziadne nezhody. Ale mame aj niektore veci, ze on ma rad a ja nie a naopak. Ale tak to si kazdy pocuva sam a neotravuje s tym druheho. Plus sa vela ovplyvnujeme. Teda skor ja jeho. Vdaka mne sa naucil na dobru hudbu a vzdy ho niecim prekvapim a on pocuva
A podla mna je to troska dolezite. Proste mat rad aspon nieco spolocne. Neviem si predstavit neist s frajom na ziadny koncert alebo v spolocnej domacnosti nepocuvat hudbu lebo tpmu druhemu vadi....
Tak určite je to dôležité, nejaký kompromis znesiem, ale keby mi niekto ospevoval Rytmusa a iný rap aké je to super alebo každý deň trávil na diskotékach, tak by som ho asi poslala kade ľahšie nuž, ja by som asi nemala mať také vysoké nároky, ale nepomôžem si
@relieforsaddist hlavne vtedy ak do svojej krcmy naletia hoperi, diskaci a pustia tam tie sracky, tak navolis aj 10x po sebe, alebo to utobis v nejakom nobl podniku a cirou nahodou to tam maju
my máme do veľkej miery odlišný hudobný vkus ona moje pesničky znesie ale ja tie jej moc nie takže väčšinou počúvame každá hudbu cez slúchatká a na koncerty nechodíme takže to je jedno a v aute počúvame rádio takže pohoda... myslím si že hudba nie je to podstatné čo by mali mať ľudia vo vzťahu spoločné... úplne len stačí ak si každý bude počúvať to svoje a nebude to nútiť tomu druhému a to je všetko
keĎ som pri notebooku ja tak púšťam dnb a reagge :happy: keď natalka tak buď dnb alebo stejky... dá sa povedať že sa skoro zhodnemme a na dnb chodíme tak každý druhý mesiac
je to podla mna dost podstatne lebo to aku hudbu niekto počuva o nom dost vypoveda(napr ak niekto povie že počúva to čo práve hraju v radiach tak asi nemá velmi vyformovane názory ani na kopu dalších a podstatnejších vecí)
a jo. nepocuvame uplne rovnake veci, ja som skor do punku a on do metalu, ale casto si pustame jeden druhemu veci a paci sa nam to. a chodime po rockovych festivaloch a je nam najsuper. :letim:
Nemám partnera ale nemám problém s takmer žiadnou hudbou. Pokiaľ by po mne nechcel, aby som chodila na ultra death metalové grcacie koncerty alebo na techno/house/dnb a podobné veci, či na diskotéky, tak by sme si rozumeli isto.
@dumbledore neviem to musia posudiť druhí,hovorím o tom že ak mi niekto povie že počuva to čo práve hraju v nejakom komerčnom radiu čiže desmod,rytmaus a podobne vychytavky tak si ho zaradím inde ako ked počuva normalnu hudbu(teda taku čo má nejakú vypovednu hodnotu)možno som povrchny ale je to tak
no, mne na tom celkom záleží. Nemusí to byť extra zhoda...ale potrebujem hudbu zdieľať a chcem sa o ňu deliť, chcem ňou vyjadrovať seba, chcem ňou odpovedať a chcem sa o nej rozprávať. Moja téma číslo jedna, stále, nevyrástla som z toho.
Hudbu moc nepočúvam, jedine pri športe teda by mi to bolo úplne jedno. Ale súhlasím, že to o človeku niečo vypovedá a ak by počúval istý typ hudby je u mňa v škatuľke "neinteligentný".
ja som tiez ten pripad co chodi na koncerty a festivaly bez frajera a vsetci sa ma vkuse pytaju a kde jeee akoto ze on neisiel a preco tam nejde s tebou.. Jak keby to malo byt uplne automaticke ze musime mat radi rovnaku hudbu o__O
Pritom mne to vobec nevadi ved spolu robime vsetky ostatne veci a proste tie koncerty a festivaly su taka moja zabavka kde si chodim s kamoskami s pride mi to uplne normalne ze nemusime mat vsetky zaujmy spolocne
Neni to vobec dolezite podla mna ved to je kazdeho vec co pocuva a hlavne kym vpohode znesieme hudbu toho druheho v domacom prostredi to je uplne ok to je ako keby mi malo vadit ze nema rad nejake jedlo co ja hej
Ja počúvam iný mjuzik ako on čiže na koncerty/festivaly spolu nechodíme.
Vlastne sa o tom ani nebavíme, viem zbežne že počúva niečo iné, on vie že ja tiež niečo iné a tam to hasne, neriešim jeho hudbičku a on moju.
úplne by som sa tešila, keby nejaký môj ,,nastávajúci,, mal rád jazz, kedže ja ho úplne milujem, ale inak by mi asi nevadilo, nech by počúval čokoľvek...
@36 ! je to strašne generalizačné, ale viacmenej sa podľa toho riadím. Teda, nemusí to byť úplná zhoda, dokonca žiadna, ale pokiaľ by to boli veci, ktoré považujem za úplne stupídne a prízemné, tak by to asi vadilo.
Ja sa všeobecne s takými ľuďmi ani nebavím, nie preto, že počúvajú takú hudbu, ale preto, že sú zväčša stupídni a prízemní aj v iných oblastiach..
ja som prisposobiva celkom a otvorena novym veciam, rada si vypocujem aj to, co som doteraz nepocuvala, ale ofc potom ocakavam taku otvorenost aj z druhej strany
neni to podmienka, mozno naopak, sanca rozsirovat obzory atak, a pokial mi niekto vie super vysvetlit/ukazat, co ho na konkretnej hudbe tak bavi, tak nemam problem
(no ale asi by tam mal byt predpoklad, ze si budeme rozumiet v inych veciach, t.j. vymlety diskac proste nie)
@as pokiaľ nemajú dvaja v páre v hlave nasraté, tak hudobný vkus, filmový, literárny... je absolútne irelevantný... rovnako tak aj gurmánsky
@jarmulkazidan Verdiho "Zbor židov" z Nabucca je jedna z NAJ árií v oblasti artificálnej hudby... a evidentne si ešte nepočul kvalitný židovský zbor alebo orchester...
asi ako aj iné umenie, filmy, atď ... kludne nech má partnerka rada akýkolvek žáner umenia, toto nie je podľa mňa vo vzťahu dôležité ... pokial sa obaja tolerujú ... ja na koncerty napríklad vôbec nechodím a hudbu si dokážem vychutnať iba o samote takže sa neviem vyjadriť, ale na druhej strane by som kludne s partnerkou na nejaký koncert alebo čo (keby chcela) išiel a nevadilo by mi čo by to bolo pokial by to nebol (rap, metal, taký ten lacný punk, alebo nekvalitný dj v nejakom hlasnom klube plnom ku*iev a deciek) len s tým by som mal problém ... na diskotéky a akcie v kluboch nechodím lebo sa mi to hnusí takže hrozil by iba solídny koncert nejakej skupiny
Pre niekoho to dolezite je, pre dakoho nie
Nie vsetko co pocuva priatel sa mi paci, ale zvycajne sa zhodneme a jemu sa tiez nepaci vsetko, co počúvam ja, ale tak nerobime si zle a spolu pocuvame to, co mame tadi obaja
A proste vzdy ma to viac tahalo k metalistom pravdupvediac.
tak..nemyslím si, že je to až tak dôležité..no pre mňa sčasti aj áno..teda..minimálne to je lepšie, ak si v hudbe rozumieme..najmä ak sme spolu a púšťame si nejakú hudbu, tak je lepšie, keď sa páči obom a dobré je to aj v tom, že môžme spolu chodiť na koncerty a tak...
s priateľom väčšinou počúvame dnb a reggae..to sa páči obom...(ale tak ja púšťam aj iné veci )... mne sa ale páči skoro všetko nemám nejaký ohraničený hudobný vkus...často sa mi páčia aj strašné prkotiny ..jediné, čo fakt moc nemusím je hip hop/rap ...ako výnimky sa nájdu..ale tých je máličko...no priateľovi sa zas také páči... ale také veci pri mn,e našťastie, púšťa len zriedkavo
...a hej, chodievame spolu na dnb party..aj zajtra sa chystáme na taký fest...
len ma mrzí, že ja by som rada išla aj na niečo ako Pohoda..alebo na koncert nejakej mojej obľúbenej skupiny...no priateľ také veci nejako nepočúva..alebo ani nepozná..a tak tam by som musela ísť najskôr sama
Tak má to podľa mňa svoje výhody, keď majú obaja radi rovnaký štýl hudby, práve kvôli koncertom a tak. No myslím si, že niekedy až tak na tom nezáleží. Hlavné je, pokiaľ dokážu obaja tolerovať štýl hudby toho druhého a nemá furt potrebu pindať za to, čo počúva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
A potom este niekoho kto uznava Kulyho&Desmod;
Inak mi je to sumafuck
(môj najvýrečnejší komentár tohoto roka)
Ale zasadne nechodim s diskacmi co chcu chodit pravidelne na diskoteky.
@neznamyclovek bratov návod ako nasrať dosť ľudí v krčme s džuboxom, stačí pustiť Dream Theater - Octavarium ,my sme vo svojom raji a ostatok trpí niečo okolo 24 minút
A tiež by mi vadilo, keby ma ťahal po diskotékach..To proste nie
Ale uplne najnaj je, ze obaja mame najviac oblubenu Moju rec a tak spolu chodime na vela.ich koncikov a nepripadame si pred sebou trapne. Lebo keby mam ineho frajka a poviem mu, ze som na nich bola vcera a dneska idem zase tak by si myslel, ze mi jebka
Inak.boli sme spolu aj na festivale ale iba na oblubenych kapelach a kedze lubime to iste, tak nevznikli ziadne nezhody. Ale mame aj niektore veci, ze on ma rad a ja nie a naopak. Ale tak to si kazdy pocuva sam a neotravuje s tym druheho. Plus sa vela ovplyvnujeme. Teda skor ja jeho. Vdaka mne sa naucil na dobru hudbu a vzdy ho niecim prekvapim a on pocuva
A podla mna je to troska dolezite. Proste mat rad aspon nieco spolocne. Neviem si predstavit neist s frajom na ziadny koncert alebo v spolocnej domacnosti nepocuvat hudbu lebo tpmu druhemu vadi....
a jo. nepocuvame uplne rovnake veci, ja som skor do punku a on do metalu, ale casto si pustame jeden druhemu veci a paci sa nam to. a chodime po rockovych festivaloch a je nam najsuper. :letim:
tak to je smutné...
našťastie mám niekoho, kto nepotrebuje ani diskotéky, ani podjebávať...
Pritom mne to vobec nevadi ved spolu robime vsetky ostatne veci a proste tie koncerty a festivaly su taka moja zabavka kde si chodim s kamoskami s pride mi to uplne normalne ze nemusime mat vsetky zaujmy spolocne
Neni to vobec dolezite podla mna ved to je kazdeho vec co pocuva a hlavne kym vpohode znesieme hudbu toho druheho v domacom prostredi to je uplne ok to je ako keby mi malo vadit ze nema rad nejake jedlo co ja hej
Vlastne sa o tom ani nebavíme, viem zbežne že počúva niečo iné, on vie že ja tiež niečo iné a tam to hasne, neriešim jeho hudbičku a on moju.
@basso moja krcma to sicen ieje ale je tam aj cannibal corpse a opeth
Ja sa všeobecne s takými ľuďmi ani nebavím, nie preto, že počúvajú takú hudbu, ale preto, že sú zväčša stupídni a prízemní aj v iných oblastiach..
a nejde len o rozličný druh žánrov..
neni to podmienka, mozno naopak, sanca rozsirovat obzory atak, a pokial mi niekto vie super vysvetlit/ukazat, co ho na konkretnej hudbe tak bavi, tak nemam problem
(no ale asi by tam mal byt predpoklad, ze si budeme rozumiet v inych veciach, t.j. vymlety diskac proste nie)
this, ako sorry ale niekto čo tu napíše je moc
@jarmulkazidan Verdiho "Zbor židov" z Nabucca je jedna z NAJ árií v oblasti artificálnej hudby... a evidentne si ešte nepočul kvalitný židovský zbor alebo orchester...
Nie vsetko co pocuva priatel sa mi paci, ale zvycajne sa zhodneme a jemu sa tiez nepaci vsetko, co počúvam ja, ale tak nerobime si zle a spolu pocuvame to, co mame tadi obaja
A proste vzdy ma to viac tahalo k metalistom pravdupvediac.
s priateľom väčšinou počúvame dnb a reggae..to sa páči obom...(ale tak ja púšťam aj iné veci )... mne sa ale páči skoro všetko nemám nejaký ohraničený hudobný vkus...často sa mi páčia aj strašné prkotiny ..jediné, čo fakt moc nemusím je hip hop/rap ...ako výnimky sa nájdu..ale tých je máličko...no priateľovi sa zas také páči... ale také veci pri mn,e našťastie, púšťa len zriedkavo
...a hej, chodievame spolu na dnb party..aj zajtra sa chystáme na taký fest...
len ma mrzí, že ja by som rada išla aj na niečo ako Pohoda..alebo na koncert nejakej mojej obľúbenej skupiny...no priateľ také veci nejako nepočúva..alebo ani nepozná..a tak tam by som musela ísť najskôr sama
inak mi je to jedno