Ahojte.
Práve som sa dostal na jednu WTF stránku, kde predávajú albumy len za 1€
Najprv ma (alebo pre grammar nazi "mi") napadalo, že sú to ukrajinskí podvodníci. Ukrajinskí teda naozaj sú, ale neviem, či sú podvodníci.
Keď si prečítate legal sta
@3 jj idealne, ked ti zomrie niekto z kapely, pripadne sa rozpadnete na dobu neurcitu cize ziadne koncerty a ziadny prijem teda. to je pomerne bullshit
blaaaah, tak ako vo svete ficia lacne filmy na netflix, alebo lacna hudba na itunes, tu mas podobne ...
a smaotni hudobnici casto davaju za nizke ceny albumy, to len distribucne companies su hrabive ...
a ano je pravda, ze dost ich dava aj samych zdarma na stiahnutie nejaku tvorbu ci cast tvorby
mne nevadi zaplatit si za hudbu ak si kupujem original albumy a single do zbierky. ktore si sice priamo z cdcka dokopy nikdy nepustim, ale hrozne sa z nich tesim.
a uz vobec mi nevadi davat peniaze na koncerty, ale toto veru nieeee
slovenske kapely si kupujem a najlepsie na koncertoch rovno od nich ale zda sa mi fakt jebnute aby CD stalo rovnako u nas aj v Nemecku a Rakusku kde zarabaju v priemere trikrat tolko ako my
@alpynus keď chceš podporiť autora, kúp si jeho tričko alebo čo, nejaký stuff, choď na koncert. Lebo kupovaním napríklad na iTunes ho veľmi nepodporíš. Dostáva 9 centov z pesničky, uprdele práce.
@sompovedal ešče keď majú nosič vydaný u dákeho nezávislého vydavateľstva / na vlastné náklady / whatevz, tak podporím rád, ale voláke sony či emi s už tak astronomicky vysokým kapitálom sa mi moc prikrmovať nechce
@waagbistritz69 jj asi tak. mimochodom ako je to tu na slovensku s tým sťahovaním? jeden právnik povie že môže byť na osobnú potrebu, druhý sa ročuluje, že nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a smaotni hudobnici casto davaju za nizke ceny albumy, to len distribucne companies su hrabive ...
a ano je pravda, ze dost ich dava aj samych zdarma na stiahnutie nejaku tvorbu ci cast tvorby
a uz vobec mi nevadi davat peniaze na koncerty, ale toto veru nieeee
» blogcritics.org/q-how-much-of-a...
je to 10 centov, sekol som sa o jeden cent
» www.investinganswers.com/personal-financ...
možno aj po slovensky niečo nájdeš, skús pohladať