Mala som dakedy CD s nejakymi indianskymi ritualnymi skladbami a to mi moc pomohlo pri učeni. Viete mi odporučiť nejaku hudbu, pri ktorej sa Vam dobre uči?
podla toho čo sa učím ... ale kamarát mi nedávno púšťal hudbu na zaspanie úplne realistické zvuky vtákov atď a v pozadí hrala indiánska kapela zaspali sme behom chvíľky myslím že to púšťal @27rodo27 ... či to ty nie?
Raz nejaké profky alebo niekde vraveli, že ak sa musíš učiť pri hudbe, tak to má byť niečo čo poznáš, a nie niečo nové... a ja si púšťam hudbu z mobilu a je mi jedno, čo to je
@tryptaminedream Nemyslím si, že by mi voľačo škodilo, no naozaj si nedokážem predstaviť, ako by sa jeden mohol aspoň poloplnohodnotne učiť pri počúvaní Pink Floyd.
Ale rád sa nechám poučiť: nuže mi riekni, pri ktorom albume od PF je vhodné vzdelávať sa?
gregorianksy choral alebo dake anjelske meditacne super zvuky, co ta do par minut prenesu do dalekeho vesmiru s duhami a jednorozcami... ale seriozne vazne... D
no jasne, že to počúvam.. milujem, keď mi pri učení hrajú filmové melódie...a najviac mi "režú" také, ktoré poznám a predstavím si pri nich danú scénu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Alebo LiIfehouse
Ale rád sa nechám poučiť: nuže mi riekni, pri ktorom albume od PF je vhodné vzdelávať sa?
no jasne, že to počúvam.. milujem, keď mi pri učení hrajú filmové melódie...a najviac mi "režú" také, ktoré poznám a predstavím si pri nich danú scénu...