Strasne ma vytaca, ked si niekto pusta nahlas hudbu z mobilu... ludia, nerobte to, neni to fer... ja vam tiez nerevem do usi death metal z mojho prehravaca, cize budme ohladuplni!
no a? vsak su to len frajeri, ktory maju ocinkov prachatych alebo maminky jednoducho rodicov. su trochen bochen jebnuty lebo vieme co vravi autobusovi poriadok. nevirusovat hlasnou hudbou cestujucich. to iste to plati aj pri inych dopravach. ja by som si pustil midi a odjebal by som ho tym. by pozerali vseci
To aj ja neznasam. Ale hovor to tym sprostym deckam malym co maju nove mobily a su z nich tazky machri.... Keby tam pustali aspon nejaky rock abo metal ale jedine co tato sprostota mala pocuva je trapny hip-hop. Drbnut s lopatof po hlave a zarhnut s hlinou
treba cestujucim primomenut, ze porusuju cestovny poriadok, ale kazdy to ma na lopate ako vidim. najlepie je sa do toho nestarat a pretrpiet. alebo chodit peso ako ja. Vsak co to je? 4 km tam a potom 4km naspat
jezin tiez mi to nechutne lezie na nervy, minule som cakala na vlak a snazila som sa citat a nejake "cool babenky" si tam putali techno...keby aspon normalnu hudbu...
Specnac ake deti taky rodicia. Co by si ty spravil mas decko a teraz ti vola syn ano? a zarzu cestujuci vas syn si tamto tamto ci by si spravil? Ja by som ho dal na sud, ze siahol na sukromny majetok. to sa nesmie zasa. viem, ze vo valku by si mohol poprosit revizora o to aby ho upozornil. dokonca ho moze aj vylucit s cesty.
a v MHD ? ja by som ho zase mohol udat ze mi nici psychicke zdravie a poslat na rodicof socialku, ze sa nestaraju poriadne o svoje decko ked mu nieco taketo dovolia. rodicia su zodpovedny za svoje decka vsade. a ked si ich nevedia vychovat tak budu zato pikat...
neviem ,ja som náročný voči muzike ale vôbec mi to nevadí ...možno si niekedy pomyslím ,no ty sa máš čím chváliť ked toto počúvaš ale inak v poho...To aj ked počuješ v niekde v kaviarni alebo hypermarkete hudbu ťa ide roztrhať?
Isabella,no nesuhlasim ze musia mat bohatých oteckov a mamicky,to vobec nie je pravda,ale inak ma to tiez riadne serie a treba sa riadit heslom: iPod 4ever.
Aj mna to stve. A nevadi mi ze pustaju hip hop a neviem co za picaciny, ale mna strasne irituje ta kvalita zvuku. Ako fakt, ael ja ked pocujem ten plechovy repracik ako praska lebo to maju zapnute na plne gule tak ma ide roztrhat.. Hhe
No neviem ja to tak neprežívam a nepatrím k tým ľudom čo všade vypekajú hudbu z mobilu. Uznávam, že už je to občas trápne ale tak oni sú traperi nie ja. Ako napísal kasko púšťajme v spoločnosti midi
Keby to bola len hudba, ale najhorsi su ti s melodiami a ked to nepustia ani cez sluchadla ale cez hlasity odposluch.
Alebo ked zacnu na cely autobus telefonovat a maju to tak nahlas, ze je pocut aj druhu stranu na opacny koniec elektricky.
Minule som jednemu urobil scenu, ked to pocuval vedla mna. Zazvonil mi mobil (samozrejme na vibracnom), vytiahol som ho z vrecka a na pol busu som zareval: ahoooj Fero, hovor prosimta hlasnejsie, nepocujem ta kvoli hudbe odvedla...
Ked nepomozu socialne metody, tak vytiahnut stuple z usi, pripadne vziat mobil, vybrat baterku a vyhodit ju von oknom.... Za 2 stovky na novu baterku celkom sranda.
A mozem povedat, ze to fakt tu ma iba niekto take problemi. Teraz som ale 3 tyzdne cestoval vlakmi, autobusmi a elektrickami na skolenia, a nikde som take individum nestretol.
Ani vo vlaku, a ani v MHD.
A navyse ked takeho stretnem niekde inde ako ide po ulici len si o nom pomyslim a hototo, naco to rozpitvavat dalej.
Viem ignorovat cloveka tym ze sa pozriem inde, ale neviem ignorovat to ze smrdi a ze sposobuje hluk. Zadkom zatial dychat neviem a usi na vypinac mi este nenarastli...
ehm ale fóra su tu na to "plakanie" na vyjadrovanie názorov a tá hudba v mobiloch je otrasnosť prvého toho najväčšieho kalibra, neviem čo je na tom také cool ja v mobile prehrávam mp3 iba vtedy keď si chcem zmeniť zvonenia a to som doma. V škole furt v triede púšťaju najnovšie komerčné sračky ale načo si časom človek nezvykne ach jaj. Prejavuje sa tým aj istá dementná mentalita človeka....
IT: ked si obcas sem tam niekto nahlas pocuva hudbu z mobilu v MHD, tak mi to nevadi, vydrzim, ale ked to musis pocuvat kazde rano, tak je to dost o inom. je to svojim sposobom strasna drzost..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
treba cestujucim primomenut, ze porusuju cestovny poriadok, ale kazdy to ma na lopate ako vidim. najlepie je sa do toho nestarat a pretrpiet. alebo chodit peso ako ja. Vsak co to je? 4 km tam a potom 4km naspat
Ked maju tolko penazi, tak nech si kupia iPod...
Ale sak na nete sa je stazovat najlahsie
Alebo ked zacnu na cely autobus telefonovat a maju to tak nahlas, ze je pocut aj druhu stranu na opacny koniec elektricky.
Minule som jednemu urobil scenu, ked to pocuval vedla mna. Zazvonil mi mobil (samozrejme na vibracnom), vytiahol som ho z vrecka a na pol busu som zareval: ahoooj Fero, hovor prosimta hlasnejsie, nepocujem ta kvoli hudbe odvedla...
Ked nepomozu socialne metody, tak vytiahnut stuple z usi, pripadne vziat mobil, vybrat baterku a vyhodit ju von oknom.... Za 2 stovky na novu baterku celkom sranda.
A mozem povedat, ze to fakt tu ma iba niekto take problemi. Teraz som ale 3 tyzdne cestoval vlakmi, autobusmi a elektrickami na skolenia, a nikde som take individum nestretol.
Ani vo vlaku, a ani v MHD.
A navyse ked takeho stretnem niekde inde ako ide po ulici len si o nom pomyslim a hototo, naco to rozpitvavat dalej.
Viem ignorovat cloveka tym ze sa pozriem inde, ale neviem ignorovat to ze smrdi a ze sposobuje hluk. Zadkom zatial dychat neviem a usi na vypinac mi este nenarastli...
A to ze nevies ignorovat cloveka ktoremu hra z mobilu hudba, by som potom oznacil za psychycku vadu.
Bud mu vynadaj, alebo chod od neho prec, alebo si daj do usi sluchatka, ale neplac tu na fore, lebo tym sa nic nezmeny.