ja som si ho tiež chcela kúpiť.. ten sonny ericsson...podľa mňa sú to najlepšie mobily na svete..... keď sa mi môj starý pokazí.... tiež nechcem dotykový, ani blackbery, najlepšie nejakú vysúvačku od Sonny Ericsson...len škoda, že po nedotykových telefónoch sa zľahla zem...
8 GB vnutorna pamat, s tym, ze tak 5GB +- mozes vyuzivat ako chces, giga je system a 2 GB je na kontakty a hluposti. Pridas dnu 32 GB SD, ktora je kompatibilna a mas po starostiach. Navyse mas Android s HD videom a celkom slusnou vydrzou [vzhladom na telefony v kategorii]. Jedinou nevyhodou je absencia ICS.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» mobilne-telefony.heureka.sk/samsung-i9001-g...
8 GB vnutorna pamat, s tym, ze tak 5GB +- mozes vyuzivat ako chces, giga je system a 2 GB je na kontakty a hluposti. Pridas dnu 32 GB SD, ktora je kompatibilna a mas po starostiach. Navyse mas Android s HD videom a celkom slusnou vydrzou [vzhladom na telefony v kategorii]. Jedinou nevyhodou je absencia ICS.
@colt1911 ou tak to ma odneho teda trocha odradza zvuk je premna dolezity
@octa tak si kup toto » www.fony.sk/clanky/890-...
ja po novom premyslam nad tymto - » www.fony.sk/clanky/4291-...