Neviete mi prosím niekto poradiť , kde ju zohnať? Kľudne aj od ruky, nechcem ju objednávať z nejakých eshopov,..Bazáre som už pozriela tiež.. Nemá ju náhodou aj niekto od Vás? ďakujem za rady
@alex458 no ja by som si na anglickú knihu určite netrúfol Teda jednu som začal čítať ale to je taká tá "Macmillan Readers" že to je po úrovniach takže to mám na moju úroveň ale takú klasickú knihu kde je kadeaká angličtina slangová a neviem ešte aká mne neznáma to určite nie
@smartboy ja nieže by som si netrúfla ale proste ked viem že mám tp knihu v slovenčine tak nebudem kupovať v angličtine aby som si prekladala a take veci kedy to môžem mať vo svojom jazyku
@alex458 ty nie si velmi rozumovo zdatna ked taku vec nechapes vsak?
predstav si ze su ludia ktori vedia anglicky plynule nic si prekladat nemusia a radsej si knihu precitaju v originali tolko na margo tvojho nechapaveho komentara
@virtualgirl ja som už pár krát objednávala zo stránky bookdepositary, skús popozerať tam..
tak ale neviem či čakáš, že ti to niekto dá za 5e alebo čo, ešte aj v angličtine
na tej stránke sú všelijaké verzie, len väčšinou sú to paperbacky, ale tak ak ti to nevadí, jeden diel HG stojí nejako od cca 6e.. » www.bookdepository.co.uk/search/advanced...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pri každej z tých kníh máš napísané, v ktorých kníhkupectvách ju majú aj keď nechápem, prečo to nechceš objednať cez net
harryho, perks of being wallflower, všetko možné mám stadiaľ tak za 4,50
predstav si ze su ludia ktori vedia anglicky plynule nic si prekladat nemusia a radsej si knihu precitaju v originali tolko na margo tvojho nechapaveho komentara
tak ale neviem či čakáš, že ti to niekto dá za 5e alebo čo, ešte aj v angličtine
na tej stránke sú všelijaké verzie, len väčšinou sú to paperbacky, ale tak ak ti to nevadí, jeden diel HG stojí nejako od cca 6e..
» www.bookdepository.co.uk/search/advanced...