Moja trieda sa ma ako jedina cela naucit na kubin nieco... normalne na znamku a to som uz na strednej. ziadne ine triedy sa to nemusia ucit iba kto chce ist do dalsieho kola...
chvela som sa slasťou, keď sme sa mali učiť niečo naspamäť a potom recitovať síce ja som zašla do takého "extrému," že sa učím aj sama na vlastnú päsť a potom chodím po súťažiach, ale je to len pozitívum napr. pre to, že:
1. ulievam sa zo školy, ale všetko je ospravedlnené, lebo idem reprezentovať svoj ústav
2. spoznávam nových ľudí
3. naučila som sa vystupovať pred publikom
4. stúpa mi renomé u učiteľov
a neviem čo je také strašné naučiť sa, keď už ani nie zarecitovať, pár veršov
Hm, ešte prednedávnom sme to myslím museli, tak sme si všetci vybrali dáku kravinu, čo sa dá naučiť a nedá sa s ňou ísť ďalej, ale to nebolo na známku, nebol som vtedy ešte na strednej a musela sa to učiť asi každá trieda pod nami, my tento rok už nemusíme. @0 osoba, ktorá vám to káže asi nie je moc normálna, či?
@waagbistritz69 to to teda nie je... okoze je ejdna z tych lepsich uciteliek ale robime same blbosti kontroluje nam zosity a to osm na gympli kde uz by nam molhi dat pookj s takymito vecami
to maš dobre....moee my sme ani nemali triedne kolo a už ma povolala na školske kolo..moeee tej starej jej to urobi radosť, bude mať pokoj na duši...ty vole 2 hodiny sedieť aby som si zarecitoval par viet a dostal jedno lizatko...hmm to si zasluži zamyslieť sa prečo je vlastne ten hviezdoslavov kubin?..na hovno to
my tercia sa mame naucit min 2 A5 (alebo 1 a pol A4) textu no skuste pochopit toto . a este nieco chodim do jazykovej skoly cize Aj a Fj neviem naco nam to je ked sme tam naucit sa Aj a Fj. debili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
1. ulievam sa zo školy, ale všetko je ospravedlnené, lebo idem reprezentovať svoj ústav
2. spoznávam nových ľudí
3. naučila som sa vystupovať pred publikom
4. stúpa mi renomé u učiteľov
a neviem čo je také strašné naučiť sa, keď už ani nie zarecitovať, pár veršov
My sa už, samozrejme, nemusíme, ale ja by som to s radosťou uvítala (predsa len som nejaký ten recitátor )
Keď nič iné tak aspoň ľahko získaná známka, nie? (teda ak je to na známky)
@0 osoba, ktorá vám to káže asi nie je moc normálna, či?