I NEED HELP!! Ako prepašovať kamarátku cez vrátnicu (turniket) na intrák?
Moja kamarátka chce prísť na návštevu (z Čiech) a neoplatilo by sa jej to a tak by som chcela aby u mňa prespala. Neviem ale ako ju prepašujem cez vrátnicu.. Sú tam turnikety na ISIC a neviem či by to šlo keby som to odklikla 2x za sebou. (či by prešla)
ja vôbec neviem ako to funguje,
ale keby si odpípla tvoja kamoška, potom by ti vyhodila kartičku von oknom, tiež by si si odpípla to by bol síce odchod, ale keby to tete na vrátnici nenapíše, tak je to ok .. alebo jej povieš že čože? odchod? ako je to možné? to musí byť omyl .... alebo proste prídeš na intrák, odpípneš si, vrátiš sa k turniketu, ale neprejdeš, len ho potočíš a budeš sa tváriť, že telefonuješ a že si nerozhodná a zmätená a nahnevaná a spýtaš sa do telefónu: tak teda nemám chodiť? .. veď trošku kreativity
No ak si na mlynoch tak by som si to takto urcite nepipala ze najprv ona a potom ty. Poznam 4 ludi co ich na druhy den volali k priestupkovej komisii a dali im cierne body. oni si to kontroluju na kamerach ak mas stastie tak si to nevsimnu ale ja by som neriskovala. normalne ju radsej nahlas ako navstevu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale keby si odpípla tvoja kamoška, potom by ti vyhodila kartičku von oknom, tiež by si si odpípla to by bol síce odchod, ale keby to tete na vrátnici nenapíše, tak je to ok .. alebo jej povieš že čože? odchod? ako je to možné? to musí byť omyl .... alebo proste prídeš na intrák, odpípneš si, vrátiš sa k turniketu, ale neprejdeš, len ho potočíš a budeš sa tváriť, že telefonuješ a že si nerozhodná a zmätená a nahnevaná a spýtaš sa do telefónu: tak teda nemám chodiť? .. veď trošku kreativity