Nie že na mňa hovorí ako na dieťa, ale každý hovoríme ako deti sami za seba Pritom sa tak občas aj zaxichtíme alebo urobíme nejaké gesto. Ale to keď sme sami, je dobrá náladička alebo blbneme - šteklíme sa, cápeme a "bijeme" alebo tak
Občas je fajn byť aj decko, keď si človek oddýchne od problémov s prachmi, starania sa o domácnosť a všelijakých povinností
Ale keby so mnou (akože na mňa) tak hovoril (šušlal a tak), asi mu vypálim jednu
A keď mám dojem, že sa so mnou baví ako s deckom/s idiotom, tak sa mi to rozhodne nepáči a rýchlo ho zruším
V poslednej dobe náhodou rada leziem na nervy chlapom v mojom okoli tým, že sa hrám na malé dievčatko, volám ich ujo a tak podobne Respektíve, niektorých to otravuje, iní viditeľne majú morálne problemy so svojimi vnútornými pedofilnými pohnútkami (čo je najvtipnejšie sledovať .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak ne
robiL
Občas je fajn byť aj decko, keď si človek oddýchne od problémov s prachmi, starania sa o domácnosť a všelijakých povinností
Ale keby so mnou (akože na mňa) tak hovoril (šušlal a tak), asi mu vypálim jednu
A keď mám dojem, že sa so mnou baví ako s deckom/s idiotom, tak sa mi to rozhodne nepáči a rýchlo ho zruším