ja by som sem hodila obrázok, ale priateľ mi to zakázal tak by som len povedala- dlhšie vlasy, hranatá sánka, výrazné lícne kosti, šíííírokááánsky úsmev s kásnymi zúbkami, plné pery, jamky v lícach, veľké krásne oči, troišku zarastená brada, a atletická postava (také nieo ako má zac efron) ....
@kaylee NIE ! bože to je vlastne iba herec ktorý hral vo woodstocku ale tak geniálne, ten človek mal v kuse tam strašne v piči a to bolo tak priťahujúce
@kaylee myslím že si budem musieť nájsť niekoho vo veku ... lebo baliť niekoho súčasne starého o niekoľko rokov mladšieho je dosť zložitá záležitosť už len na písanie
@sprejerka01 miska a po papuli neches to je moja platonicka a eroticka laska viesco by som s nim ja v posteli narobila ani by nezaspal ooooo orgazmus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
dlhe dlhe dlhe vlasy a koniec
a nespapkaj ho aaa
Ja s neho nemožem naňho by som sa dokázala kukať vodne i v noci....ach
a... vlastne ja som asexuál, tak tu nečakajte, že sem hodím nejakú obrazovú prílohu
On má v sebe niečo tak .... ja neviem.. také.. ach.. neviem to popísať
@majusqa93 maja ty sa nehanbiš?? ta si kukni moje obrazky!!
aa trebars
IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GGLL_en%26biw%3D1259%26bih%3D574%26tbs%3Disch:10%2C5&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=132&vpy=80&dur=16&hovh=189&hovw=266&tx=120&ty=112&oei=rKeZTeWIK8qZOtvX5K8H&page=1&ndsp=23&ved=1t:429,r:0,s:0&biw=1259&bih=574" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
@ridiculousnotion vela
@n0win0u tak potom si ideal krasy aha!
^^
k teme - nemam ideal muzskej krasy.