ale pozerám, že je nás viac báb čo máme 160 som rada, že nie som sama taká krpatá, lebo šetky moje kamošky sú vyššie asi o pol hlavy odomňa a ja si pri nich pripadám jak dáky štupel D
mam resp. mala som pred asi 2-3rok.168 odvtedy som sa nemerala tak netusim ale mne sa nezda ze by som bola moc narastla ale podla mna je to jedno hlavne nech som ja ta nizsia
mám 182 a mam v p... zvykla som si..kedysi som mala z toho nervy..teď neriešim...kokos..to je uplne najnepodstatnejšia vec...radšej nech partner alebo partnerka nefetuje,nedroguje,neklame, nepodvadza..a pod.... omnoho podstatnejšie veci!
jasnééé, vždy si tu viem doplniť sebavedomie pri mojich 153cm a pri mojej postave .....asi áno a že chalani nejdú len po modelkách nechápem čo furt všetci riešia výšku, len mi to kazí život, nikto sa s tým nevie zmieriť že iná nebudem a mám toho už plné zuby, tak schválne, KTO TU NOSÍ METER NA RANDE ABY SI MOHOL "ODMERAŤ" VÝŠKU SVOJEJ (budúcej) PARTNERKY?
Boze to ked ma dievča viac nez 175 tak musi bit zirafa??? mm ........vacsinou maju tie vyssie vyhodu a este ked us tihle mozu bit modelky a zarabat kopu prachov...a zase maličke dievčata nemaju poblem si najst chlapca takze to je uplne jedno aka je vyška :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Ja mám 166 ho ho
ja mám tiež cca 160 cm (presnejšie 158) ...najideálnejšie je to tak medzi 160 - 170 cm
Kde je takato mnozina na vyber ?
som prečítal moletkovské
oveľa lepšie štupel ako obor
ak to nie je piča, tak stačí nech je nižšia odo mňa