Dávame Vám do pozornosti, že SKYCOM s.r.o. pred niekoľkými dňami sprevádzkovali 1. Crowdfundigový portál na Slovensku.
Crowdfunding je dobrovoľné prispievanie peňazí od ľudí z celého sveta, ktorým sa Váš nápad (predložený odprezentovaný projekt) zapáči.
projekty ktore sa zaoberaju dotovanim niekoho zivota sa hned mazu
Tak isto sa maze aj charita, nelegalne veci, hocico s temou rasizmu, erotickeho obsahu a celkovo veci odporujucim zakonom SR
Takze sa podporuju len originalne projekty
Zabudli ste napisat jednu velmi dolezitu informaciu a to, ze si beriete 8% z uspesneho projektu. A takato informacia ludi zaujima viac nez telefonne cislo
na nejakej vašej konkurencií (čiže nie ste prvý na slovensku) som videl, že nejaký chalan hľadal investora, ktorý mu bude platiť výstroj, aby mohol on trénovať hokej, či tenis či dačo
ano berieme si 8%, ale len z uspesneho projektu a je to stale menej ako podobne stranky v okolitych krajinach.
Nic som nezabudol spomenut, lebo vsetko je definovane v podmienkach pouzivania, aj tie si treba sem tam precitat » ideasstarter.com/podmienky-pouzi...
@Myscho22
...lebo robiť crowdfundingový portál zameraný na trh s maximálne cca 3 miliónmi potenciálnych prispievateľov (pokiaľ by tvoja reklama zasiahla celé slovensko) má normálne že zmysel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
dúfam. že ako prvý prispeje @tomas
Tak isto sa maze aj charita, nelegalne veci, hocico s temou rasizmu, erotickeho obsahu a celkovo veci odporujucim zakonom SR
Takze sa podporuju len originalne projekty
na nejakej vašej konkurencií (čiže nie ste prvý na slovensku) som videl, že nejaký chalan hľadal investora, ktorý mu bude platiť výstroj, aby mohol on trénovať hokej, či tenis či dačo
mne to naopak prišlo super.
Nic som nezabudol spomenut, lebo vsetko je definovane v podmienkach pouzivania, aj tie si treba sem tam precitat
» ideasstarter.com/podmienky-pouzi...
...lebo robiť crowdfundingový portál zameraný na trh s maximálne cca 3 miliónmi potenciálnych prispievateľov (pokiaľ by tvoja reklama zasiahla celé slovensko) má normálne že zmysel...