Mam 15 a tampony nepouzívam raz som to skusala ale cítila som taky cudny pocit . Neviete mi poradit nieaku vhodnu znacku ? A od kedy pouzívate tampony vy ? dakujem
@herecka29 neviem presne preco to tak je, ale tym ze sa kupes a mas ten tampon vlhky tak vlho je idelane prostredie pre kvasinky- to sa ale tyka celeho obdobia menstruacie. ono by bolo najidealnejsie vzdy vymenit tampon po kazdom pobyze vo vode a dat na seba suche oblecenie.
a co sa tyk tych prvych dni tak je to mozno preto, ze je to krvacanie silnejsie-samozrejme nie u kazdeho, a mozes dostat zapal.
aj ked si myslim, ze by sa kupat nemalo pocas celeho menzesu, pretoze niektore zeny su citlivejsie, ako ine a zapal mozu lahko dostat.
a kazdopadne sa neboj pouzivat tampony, je to omnoho hygienickejsie ako kalsicke vlozky a este aj ked ide leto a neviem ci vies, ale na trhu su tampony TAMPAX, ktore kupis aj s aplikatorom a ak si mala v minulosti divne pocity z tamponu, mohlo to byt preto, ze si si ho zle zaviedla.
preto aj su velmi komfortné OBčka, pretože niektoré druhy su uz "vyvinutejsie" a maju taky SILK povlak a lahko sa zavadzaju.
naproti tomu take KOTEX alebo NATURELLA su čistý šit a odporúčam ich nekupovať
sa to nauc. je len jeden smer vsetky sme to zvladli. ob silk touch a ficis nepotrebujes aplikator ani nic. nestresuj sa uvolni sa a pojde to. ked ho necitis mas ho dobre
@herecka29 veď som Ti vravela ,že skús tampax...a divný pocit si mala? možno len zato,že to bol pre Teba nezvyk ako keďsi si napr. prvý krát v živote dala vložku.Alebo si si ho nezaviedla dosť hlboko(keď si zavedieš tampón dobre,nemáš ho cítiť). Alebo ďalšia možnosť,že je to pre Teba ešte niečo nové,čudné a ten zvláštný pocit si si navodila myšlienkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
aj ked by sa v prvych dnoch nemalo kupat ani s tamponom
Tampóny nemáš ani cítiť.
a co sa tyk tych prvych dni tak je to mozno preto, ze je to krvacanie silnejsie-samozrejme nie u kazdeho, a mozes dostat zapal.
aj ked si myslim, ze by sa kupat nemalo pocas celeho menzesu, pretoze niektore zeny su citlivejsie, ako ine a zapal mozu lahko dostat.
a kazdopadne sa neboj pouzivat tampony, je to omnoho hygienickejsie ako kalsicke vlozky a este aj ked ide leto a neviem ci vies, ale na trhu su tampony TAMPAX, ktore kupis aj s aplikatorom a ak si mala v minulosti divne pocity z tamponu, mohlo to byt preto, ze si si ho zle zaviedla.
preto aj su velmi komfortné OBčka, pretože niektoré druhy su uz "vyvinutejsie" a maju taky SILK povlak a lahko sa zavadzaju.
naproti tomu take KOTEX alebo NATURELLA su čistý šit a odporúčam ich nekupovať