Ani na sekundu by som nepochyboval o tom, že by som dal Sranda by ale bolo to, ak by som náhodou mal len väčší peniaz, tak by som si z tej misky "rozmenil", a keby tak práve prišiel zodpovedny človek, myslel by si, že kradnem
20 centov je fajn, v zahraničí na niektorých miestach sú si môžete takoutou formou kúpiť aj drahšie veci, nejdem ani hovoriť o nejakom Nórsku. len hlúpy Slovák má problém dať 0,20 € do krabičky lebo ide na WC, lenže to WC sa samo potom neumyje atď. btw keď som cestoval tak na pumpách boli poplatky za WC aj okolo 1 €
@semhamforas@7 Zrovna na Bratislavskej autobusovej stanici som sa potrebovala asi pred dvoma týždňami zastaviť na WC - nemám tie toalety rada, idem tam len keď viem, že už by sa mi naozaj stala nejaká nehoda, než by som sa dostala domov - nebola tam pani, bol tam papier o 20c za použitie toalety, ale seriózne som tam nevidela ani nijakú nádobku na peniaze (druhá vec je, že keby som ju tam aj našla, nič by som v nej nenechala - neverím, že by to potom odtiaľ aj tak nevybrali bratislavskí bezdomovci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
nepotrebujem sa zidit na nejakych 20 centov a chcem aby videli ze som zaplatila
ale inak to ignorujem.