niekedy idem len tak okolo, niekedy sa zastavim ak ma hendikep, alebo aj ked nema, ak je zdravy navonok, spytam sa ho preco nema pracu, a potom mu dam neake euro, poviem mu, ze dufam, ze to nebude na pivo, on mi povie, ze nie, a ja dobre viem, ze to na to pivo, alebo vino z krabice bude, ale tak na jeho mieste... kto by nepil...?
Pred par dnami v meste ku mne dosla ciganka s deckom a pytala peniaze, samozrejme nic som nedala a ignorovala som ju a ta kurva spinava mi este zacala nadavat ze som jebnuta. Takato smradlava spodina si zasluzi skapat od hladu.
nemôžem hlasovať, lebo to závisí od rôznych faktorov a hlavne od mojej nálady. väčšinu 80-90% odmietnem, ale niekedy 10-20% dám pár centov (ak si pýta Euro, tak mu dám tak 30-40 centov)
dakedy som dával skoro všetkým dačo, ale sú to fejkovia často.
Vysockuje penaz na jedlo . . . a jedlo nist. Ked mu poviem ze mu niekde kupim polievku a vobec hoc aj cely obed podla jeho vlastneho vyberu . . . za gastrace a drobne, tak nechce a zrazu uz nic nepotrebuje.
milujem, ked sedim na namesti na lavicke a nieco jem napr. bagetu a pride ku mne zanedbany,spinavy a smradlavy cigan rovno pred nos a pyta peniaze....to ma vie tak nasrat...jednak mi pride od chuti to jedlo a clovek si uz ani len na namesti nemoze kludne posediet
malo kedy dam niekomu nieco, pretoze fejkerov je naozaj mnoho...stalo sa mi to asi tak pred dvoma rokmi..idem na stanicu na bus..dievcina.odhad asi tak 28 rokov a s placom chodi s tabulkou, ze je hlucha a ze ju okradli, ze nech jej prispeju 200 Sk...tuto istu tetu som videla v tom istom odeve a s tabulkou na tej istej stanici v tom istom meste o 2 mesiace na to
taktiez sa uz aj mama dost osrala...tiez jej raz tetka-ciganka, co chodi k nim do obchodu pytala 5€ na lieky ze sa jej dcera dusi s tym, ze jej tych 5 ecok pride do obchodu vratit..samozrejme zahrala hystericky zachvat a mamine to nedalo, tak sa ulutostila...ta tetka isla akoze do lekarne a vzapati vybehla znova za mamou..ze 5 je malo...ze nech jej da este 5..ze jej to urcite vrati...mama jej teda dala..na druhy den sa od jednej zakaznicky dozvedela, ze to bol fejk, ze ta tetka len takto taha peniaze od ludi...vymysla si citove pribehy s dcerou
"Zlata pani, mozete mi prispiet?"
"Ja nie som zlata a nedam."
"Tak sa pojeb"
"Az po tebe"
takto teraz reaguje moja mama na dotieravych bezdakov...uz sa velakrat okaslala fejkermi, takze v tomto je teraz nekompromisnejsia
@zajko30 . . . nuz vacsinou stretavam prave takych, co tie peniaze pytaju na jedlo, ale asi ich nan minut nechcu. Ale najdu sa aj vynimky. Ale zas na druhej strane sa takym ludom vyhybam.
--
A v Bratislave v MC Stare Mesto je na to VZN, ktore zakazuje zobranie, poulicny predeaj a obtazovanie ludi na ulici.
Na jedlo si vacsinou pytaju taky 35KG hromotlci bez strechy nad hlavou len s Čučom v lavej ruke a v pravej igelitka s celym majetkom tak neviem coho by si sa mal bat
peniaze mu nedám, aby si nešiel kúpiť chľast, keď tak s ním pôjdem do najbližšieho obchodu a to jedlo mu kúpim...lebo sú rôzni...väčšina chce na alkohol, ale sú aj takí, ktorí by fakt chceli na jedlo...no mne sa to často nestáva...nedávno aj mňa zastavil taký chlapec, tak som s ním šla do bagetérie...
@mm47 . . . nejde o to ze "bat sa" . . . niekedy sa len skaredo pozries a obidu ta zdaleka Ale ide o to, ze niekedy sa clovek ponahla, alebo mu to jednoducho nevyhovuje, inokedy zdrzuju a vytvaraju cloveku tak trochu prekazku. A na zaver momenty, ked trava sa straca a vzduch na okolo zelena . . . a rozmyslas ci neotvoris poloprazdnu 0,5ku mineralky a nenacpes si do tej flasky hlavu s cielom ziskat cerstvy vzduch
@semhamforas na hlavnom namesti to funguje podobne az nato ze s 5alebo7rocnou nechodi zobrat mama ale sama a az nieco dostane tak to prebere mama .....
ale asi to ma podobni zamer ved dajte decku nech mam zaco sa najest....
ale raz to premisleli zaujmavejsie a isli hrat do mhd a tam som im dal par korun este za slovenskej koruny lebo mne sa zda zaujmavejsie ked hraju pocas cestovania....
Vecinou takym ludom davam kolko si vypytaju... ale raz na autbusovej stanici odomna jeden cigan pytal 20 eur ze na cestu do MI... tolko by som nikomu len tak nedal... tak som mu dal 10 eur a mohol byt spokojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo oni su uz vinaliezavi a ked mu poviete ze nemate peniaze tak poziada aspon o stravny listok...
filip
dakedy som dával skoro všetkým dačo, ale sú to fejkovia často.
malo kedy dam niekomu nieco, pretoze fejkerov je naozaj mnoho...stalo sa mi to asi tak pred dvoma rokmi..idem na stanicu na bus..dievcina.odhad asi tak 28 rokov a s placom chodi s tabulkou, ze je hlucha a ze ju okradli, ze nech jej prispeju 200 Sk...tuto istu tetu som videla v tom istom odeve a s tabulkou na tej istej stanici v tom istom meste o 2 mesiace na to
taktiez sa uz aj mama dost osrala...tiez jej raz tetka-ciganka, co chodi k nim do obchodu pytala 5€ na lieky ze sa jej dcera dusi s tym, ze jej tych 5 ecok pride do obchodu vratit..samozrejme zahrala hystericky zachvat a mamine to nedalo, tak sa ulutostila...ta tetka isla akoze do lekarne a vzapati vybehla znova za mamou..ze 5 je malo...ze nech jej da este 5..ze jej to urcite vrati...mama jej teda dala..na druhy den sa od jednej zakaznicky dozvedela, ze to bol fejk, ze ta tetka len takto taha peniaze od ludi...vymysla si citove pribehy s dcerou
"Zlata pani, mozete mi prispiet?"
"Ja nie som zlata a nedam."
"Tak sa pojeb"
"Az po tebe"
takto teraz reaguje moja mama na dotieravych bezdakov...uz sa velakrat okaslala fejkermi, takze v tomto je teraz nekompromisnejsia
Minule som si sedela v reštike a somrák došiel, začal ma preklínať a zaželal mi bolestivú smrť.
Radšej nech sa prechádzajú s notabene, keď už sa na viac nezmôžu.
--
A v Bratislave v MC Stare Mesto je na to VZN, ktore zakazuje zobranie, poulicny predeaj a obtazovanie ludi na ulici.
Ale keď niekto žobre, tak nie, nedám ani cent.
presne tak! poviem: "nie som SZČO" .... (samostatne zárobkovo-činná osoba)
ale asi to ma podobni zamer ved dajte decku nech mam zaco sa najest....
ale raz to premisleli zaujmavejsie a isli hrat do mhd a tam som im dal par korun este za slovenskej koruny lebo mne sa zda zaujmavejsie ked hraju pocas cestovania....