ja sa snazim ignorovat ale som clovek co musi vsetko riesit neda sa len tak lahko ignorovat a priam to neznasam ....v podstate len ked nie je ine riesenie,,
Ja ignorujem ludí ktorých nemám rada lebo sú málo inteligentný (napr mm47, ktorý rád uráža ludí ktorých v živote nevidel) ale nie ludí čo mám rada... ignorácia je velmi nepríjemná ak vás ignoruje človek ktorého máte radi...
áno, je to strašne vtipné, prechádza na druhú stranu ulice aby sa mi nepozdravil, strašne okato ma nevidí a celkovo sa správa ako desaťročné dieťa dôvod? neviem. mrzí ma, že tak človek príde o kamarátstvo, ale aspoň mám nové spôsoby pobavenia sa
považujem za totálnu ignoráciu keď vie že nechcem, aby tam išiel, aj mi to sľúbi že tam nepôjde, a o hodinu sa dozviem, že tam išiel... za druhou... vrrr... vraždila by som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ked napisem nieco len preto aby som napisal, tak sa zhovadim.
To su najcastejsie dovody preco ignorujem ja. Nad tym preco niekto ignoruje mna (aj to sa stava) sa nezamyslam.
a prečo mňa... nepýtam sa... proste sa nejak porušia vzťahy... nemáme si už čo povedať a tak...
alebo ?
..kvak..
podľa mňa nikto nemôže niekoho ignorovať lebo!
vždy je tam nejaký dôvod
lebo som sa s ním rozišla ... on som nou
a potom aj preto, že ho mám rada, ale viem, že on mňa nie a tak sa proste na neho nechcem pozerať