prosim povedzte niekto ze mi pomozete.....ak niekoho poznate...na zaciatok je vsetko dobre a kreslim velmi rada...daju sa do toho vlozit pocity a vyzera to fajn
Keby som chcel ilustrovat knihy, co nechcem , zvolil by som nasledujuci postup:
Je mi jasne, ze asi nemas financie na nejaku propagaciu, takze nakreslil by som nejake brutalne pekne obrazky, upol ich na nejaky free server, a nasledne by som napisal na kazdy inzertny portal inzerat do ktoreho by som skopiroval link,. aby si pripadni zaujemci mohli pozriet moju tvorbu.
Nie si ''znama firma'' , takze najvacsie lakadlo je z taktickeho hladiska to, ze by si bola pre zaciatok velmi lacna.... pripadne prvych par zakaznikov aj zadarmo, kym sa dostanes do povedomia (napriklad tym, ze by si bola v danej knihe uvedena ako ilustratorka).....
A tak dalej..... tomu sa hovori zacat od piky a improvizovat......
Nie ze by to bolo aspon z desatiny take jednoduche ako to vyzera, ked to napisem , mozno by si cakala aj pol roka , kym sa chyti nejaka ryba.... ALE
kde je ciel, tam si cestu bud najdes, alebo vyrobis.
Zdravím, zháňam niekoho, kto by mi pomohol s ilustráciou knižky. Ide o mini turistickú príručku, je to riadny prakticko-humorne-náučný úlet na nezvyčajnú tému. Bližšie info až pri stretnutí. Ide o cca 15 ilustrácií. Najlepšie niekto so zmyslom pre humor, kto sa chce realizovať bez nároku na odmenu. Tiež to robím len z vlastného vrecka. Propagácia knižky bude zabezpečená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Je mi jasne, ze asi nemas financie na nejaku propagaciu, takze nakreslil by som nejake brutalne pekne obrazky, upol ich na nejaky free server, a nasledne by som napisal na kazdy inzertny portal inzerat do ktoreho by som skopiroval link,. aby si pripadni zaujemci mohli pozriet moju tvorbu.
Nie si ''znama firma'' , takze najvacsie lakadlo je z taktickeho hladiska to, ze by si bola pre zaciatok velmi lacna.... pripadne prvych par zakaznikov aj zadarmo, kym sa dostanes do povedomia (napriklad tym, ze by si bola v danej knihe uvedena ako ilustratorka).....
A tak dalej..... tomu sa hovori zacat od piky a improvizovat......
Nie ze by to bolo aspon z desatiny take jednoduche ako to vyzera, ked to napisem , mozno by si cakala aj pol roka , kym sa chyti nejaka ryba.... ALE
kde je ciel, tam si cestu bud najdes, alebo vyrobis.