my sme prvákov nič také robiť nenútili ale ja som mala v deň mojich imatrikulácií biely sveter a rozbili mi na hlave vajce :´( a na tvár natreli gebuzinu z čili a nechutne to štípalo a chcelo sa mi blvať a odpadnúť
A je to fakt nevyhnutne ? Ja som typ cloveka, ktory si nenecha rozkazovat len tak od niekoho a hlavne proti vlastnej voli. Ja som siel na Gympel zo zakladky cize "imatrikulacie" boli dost nevinne a bola to otazka skor takej "nevinnej" privitacej akcie v skole, takze neviem ake prava mam ako prvak ale co by som spravit nechcel by som nespravil aj za cenu bitky...
JE!!!! My teraz pripravujeme imatrikulácie, ja som to chcela poňať ako privítanie, nie ako strápnenie.. našťastie sme na cirkevnom gymnáziu, tak nie všetko je dovolené.. aj tak to nie je úplne sto percentne tak ako som si predstavovala, ale aspoň sa nebudú strápňovať
my sme sa rozhodli prerušiť šnúru takýchto zvykov a na nových primánov sme boli dobrí a myslím, že oni potom svojim tiež spravili priateľské imatrikulácie
u nas to nebolo nic strasne, a teraz je to uz naozaj formou privitania, ako som sa dozvedela, prvaci dostavaju nejake skolske naramky a predtym dostavali siltovky... tie "strapnenia" (nam napriklad sprejovali vlasy na oranzovo-zeleno) dozneli tusim rok po tom, co sme odisli zo skoly..
U nas musia všetky triedy urobit nejake "vtipne" scenky, ta najlepšia vyhra a robi imatrikuly o dva roky a nikto nikoho netýra ani nič, po scénkach je diskoteka a ide sa domov.
no ty kks, v piatok došli druháci s papierom že nech napíšeme na čo me alergický =D akože no neviem čo tam bude tak som napísala aj to že mám slabý žalúdok (pre istotu ) ale ja dúfam, že mi to kamarát zistí lebo ako ja som za každú srandu, ale čo bude veľa to bude veľa a ich radšej pošlem kade ľahšie =D
My sme mali imatrikulačky v piatok. Najprv som sa bála, ale keď to začlo, bola to sranda. Tak sme sa strápnili, no a čo. Každý si tým na našej škole prešiel a my sme teda museli tiež. Veď my si to užijeme v maturitnom ročníku.
u nás na škole to tak našťastie nefunguje, imatrikulácie sú už dlhé roky len vo forme privítania..trvá to asi mesiac a vždy raz do týždňa sa prváci sa tretiakmi (imatrikulácie u nás robia vždy tretiaci) stretnú po škole...vymýšľali sme pre nich rôzne popoludnia kde sa v podstate hrali také spoznávacie hry a tvorili si vlastné erby, hymnu tance a také veci...nakoniec po tom všetkom je Assembly v ZA v nejakej sále kde prváci s tretiakmi ukážu čo sa naučili (takže scénky, pesničky alebo dáke iné hudobné vystúpenia)...a imho by imatrikulácie mali vyzerať tak, aj teraz by som sa rada vrátila do tretiaku aby som mohla vidieť tých šťastných prváčikov ako si zvykajú na školu, spoznávajú ľudí a hlavne ako sa bavia lebo vedia že sa nemajú čoho báť lebo strápňovať ich nikto nechce
Bože nám ani nechcú povedať, že kedy to bude A tiež nabehli s papierom na tie alergie .. Bože to bude trapas .. Ale mali by sme v pohode imačky, keby moji zlatí spolužiaci neukradnú tretiakom z triedy zoznam ked sme tam mali hodinu .. Dobre, aj ja som si to čítala, ale ukradnúť to ? Tak to prerobili a dosť sa nám aj pomstili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A tento rok robíme my tretiaci prvákom,takže som zvedavá ako to celé dopadne
Teda máme ale je to mimo školy a ja by som kvôli tomu určite neišla na neskorší autobus.