pila som niečo čo mi namiešali podľa mojej voľby, paradoxne nevedela som, čo je v tých nádobách apotom som si musela obuť ponožku plnú kečupu a pochodiť si s ňou
My to máme pod názvom Vianočná akadémia, tak to bude deň pred vianočnými prázdninami ale program musíme robiť my pre ostatné staršie ročníky a potom prejdeme "krstom" (keďže sme trieda masérov, tak masážou) od druhákov vraj
tiez nam nevymyslal nikto program,lebo vraj to bolo moc krute na niektorych skolach a tak sme sa strapnili sami,mali sme taky tancek,potom nas pasovali a bola diskoteka ale ked som videla program terajsich prvakov,ono to malo byt vtipne a oni si pripravili tanec ako na sutaz len aby sa niektore kurvicky blyskli
spolužiačka ma krmila so zaviazanými očami pudingom... a na intráku som schytala vložku s kečupom medzi nohy a chalani lízali poprípade som holila balón žiletkou :Đ
na našej škole sa takéto "krutosti" nerobia...iba ľudom ktorí to nechcú robiť..proste si musíme urobiť program a to je všetko..a je to pred celou školou v telocvični..
a máme tému rozprávková škôlka..tak sa musíme obliecť ako nejaká rozprávková bytosť a zároveň tak nejak detsky že Shrek s plienkou alebo tak
a tancujeme na Macarena ft. Cotton Eye Joe polka trieda Macarenu a druhá polka Cotton Eye Joe...
ja som musela luhovat caj ustami v salke, ktora bola medzi nohami spoluziaka co lezal na zemi.. kedze sa to suche vrecusko ani za svet nechcelo ponorit, tak to vyzeralo jak to vyzeralo, najma zastrete rozpustenymi vlasmi..
teraz mame my tretiaci robit prvakom, ale ja sa do toho nezapajam, cele imatrikulacie mi pridu len ako trapny nevydareny pokus o vtip, kde sa starsi vyvrsuju na mladsich.. nie dakujem nemam zaujem..
Na našej škole sú imatrikulácie jednou z najdôležitejších udalostí roka. Dosť si na nich dávame záležať. Ako prváčka som mala imatrikulácie na tému Horror. Celé to bolo skvelé, zábavné a milé. Je to jedna z najkrajších akcií, na ktorých som kedy bola. A to isté my, druháci teraz pripravujeme pre tohtoročných prvákov, ako to vraví tradícia. A téma? No predsa tá najlepšia
Ja som imatrikulácie nemala - chýbala som vtedy ...ale spolužiaci mi rozprávali, čo sa robilo (úplne hlúposti, trápnejšie to byť už ani nemohlo) - ombotávanie sa toaletným papierom (akože múmia), oholiť napenený balón, sadnúť si na chalana ktorý sedel na stoličke a na nohách mal položený balón, zo zaviazanými očami sa mali dvaja navzájom nakŕmiť jogurtom a pod. ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a máme tému rozprávková škôlka..tak sa musíme obliecť ako nejaká rozprávková bytosť a zároveň tak nejak detsky že Shrek s plienkou alebo tak
a tancujeme na Macarena ft. Cotton Eye Joe polka trieda Macarenu a druhá polka Cotton Eye Joe...
teraz mame my tretiaci robit prvakom, ale ja sa do toho nezapajam, cele imatrikulacie mi pridu len ako trapny nevydareny pokus o vtip, kde sa starsi vyvrsuju na mladsich.. nie dakujem nemam zaujem..