tiež som mala, ale bolo to strašne retardované, furt mi tam niekto vypisoval, žiadne poriadne mp3ky mi to nenašlo, celkovo mi to prišlo ako totálny shit. radšej torrent, alebo keď singl mp3-ky (i keď také už ani nesťahujem) tak buď z youtubu alebo nejaký limewire či čo som to mala... na notbuku to už tuším ani nemám.
no tak najskôr do okienka, kde máš napísané download napíšeš názov a dáš enter a čakáš, či ti to vôbec niečo nájde... ja neviem, mala som to pár rokov dozadu, odvtedy to môže vyzerať úplne inak. ale vážne, zbav sa toho, lebo ako napísal @1 aj mne to pripadalo nejako podozrivo.
čo chceš sťahovať? video? mp3? nájdi si na youtube to, čo chceš, veď to tam býva v dobrej kvalite, a stiahni cez atube catcher - to je úplne simpl program, zadáš tam len url videa a zvolíš si formát, v akom to chceš mať stiahnuté, je ich tam mrte, a za pár sekúnd to máš.
aha ty nevieš, kde to máš... buď ti to vytvorilo nejaký priečinok, alebo si zvolil pri inštalácii, kam sa to bude ukladať. musí sa to dať pozrieť, keď dosťahuje, niekde tam musíš mať napísané niečo ako "cesta k súboru", alebo ako to býva pomenované. resp. win - start - hľadať -> ak to máš stiahnuté a uložené na disku, nemôže ti to nenájsť. bože, šak použi hlavu a dostupné nástroje
@scandalous Ono ti to určite stiahlo, ale uložilo sa ti to do nejakého svojho priečinka v documents and settings. proste hľadaj niekde v documents&settings-administrator(user)-dokumenty-(hudba)- imesh. najľahšie to ale zistíš, ak si v imeshi otvoríš nastavenia a pozrieš priečinok kam ukladá stiahnuté veci.
@luc.ka no je to také divné už si to chcem zmazať lenže neviem ako lebo v štarte v programoch to mám odinštalované a ked to dám hladať tak mi to nevyhladá že to tam už nemám ale mám to tam lebo aj ked si idem z jednej stránky niečo stiahnuť tak mi to dá do iného formátu mám tam taku lienku a nejde to prehrať.
štart - ovládací panel - programy - odinštalovať programy - imesh - klik a fičíš s odinštaláciou (resp. neviem, aký máš win, a či sa tie možnosti volajú rovnako aj v staršom ako v 7ke, ale v ovládacom paneli máš na 100% možnosť odinštalovať software)
potom dám ešte vyhľadávať všetko, čo obsahuje názov programu, v tvojom prípade "imash", a do koša so všetkými smeťami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A nevieš či sa tam dá sťahovať ?
čo chceš sťahovať? video? mp3? nájdi si na youtube to, čo chceš, veď to tam býva v dobrej kvalite, a stiahni cez atube catcher - to je úplne simpl program, zadáš tam len url videa a zvolíš si formát, v akom to chceš mať stiahnuté, je ich tam mrte, a za pár sekúnd to máš.
potom dám ešte vyhľadávať všetko, čo obsahuje názov programu, v tvojom prípade "imash", a do koša so všetkými smeťami.