Ahoj nedoporučujem ti akekolvek tabletky na zlepšenie imunity. Čo tak sa začať o svoje telo zaujímať a zistiť čo pomaha na zlepšenie imunity? Namiesto tabletiek využi ovocie, zeleninu, šport... Vitaminy , ktoré sú v ovocí a zelenine ti určite pomôžu viacej ako probiotika
@katarina025 Ahoj, aj ja mám stým problém, ale začala som brať doporučenú zostavu od firmy Tachyon natur pharm. Poradili mi mailom, uz tie doplnky výživy používam 5mes. a je cítiteľný rozdiel.
Ahoj, tiez som skor za prirodnu formu, ale ak chcs silou mocou probiotika tak treba si spravne vybrat cekni tuto stranku mozno ti pomoze sa lepsie informovat a aj nieco si vybrat » www.monsea.sk/k/imunita/...
@katarina025 ahoj skus to radsej nejako prirodnejsie nez hned probiotikami-tie ber skor ked predtym beries antibiotika.. co sa tyka hlavne tej imunity, skus si precitat » www.vyzivovo.sk/oslabena-imunit... kde najdes tych zopar rad a info o imunite cloveka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov